Disney Channel Türkiye neden kapanıyor? Disney Channel yayını sona eriyor

Türkiye genelinde çok sayıda insanın takip ettiği Disney Channel Türkiye'nin kapanacağı yönünde ortaya atılan iddialar sonrası çok sayıda kişi 'Disney Channel Türkiye neden kapanıyor' sorusuna yanıt aramaya başladı.

22.03.2022-17:42 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-17:42) Disney Channel Türkiye neden kapanıyor? Disney Channel yayını sona eriyor

Uzun bir süredir Türkiye'de faaliyetini sürdüren Disney Channel'in kapanacağı yönünde ortaya atılan iddialar sonrası izleyiciler kapanıp kapanmayacağı konusunu oldukça fazla merak etmeye başlamıştı. Bu iddialara yanıt vermek isteyen Disney Channel ise sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir açıklama yaptı.

Disney Channel Türkiye, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Disney Channel'ın kısa bir süre sonra yayınlarına veda edeceğini duyururken yapılan açıklamada kanalda yer alan tüm içeriklerin ütün bölümlerinin bundan sonra Disney+'ta olacağı aktarıldı.

Disney Channel Türkiye neden kapanıyor?

Disney Channel Türkiye neden kapanıyor?

Türkiye'de 24 saat kesintisin yayın yapan Disney Channel'da bilindiği üzere film, gençlik dizileri ve çizgi filmler yayınlanıyordu. Yayın hayatına son vermeye karar veren Disney Channel Türkiye, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında sihirli kanal olarak adlandırdıkları kanalın artık yayın yapmayacağını ve kısa bir süre sonra beğeniyle izlenen içeriklerin bütün bölümlerinin artık Disney+’ta olacağı ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal