Konuşanlar gülmeler efekt mi? Yasmin Balta'dan olay iddia

Tik Tok fenomeni olan Yasmin Balta, Exxen de yayınlanan Konuşanlar programına katıldığını ve programdaki kahkaha seslerinin efekt olduğunu iddia etti. Ünlü fenomen zehir zemberek sözleri "O kadar sıkıcıydı ki, ara verildiği an çıktım ve bir daha geri dönmedim" dedi.

20.04.2022-17:46 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-17:46) Konuşanlar gülmeler efekt mi? Yasmin Balta'dan olay iddia

TikTok fenomeni Yasmin Balta exxen de yayınlanan ve İstanbul  Grand Pera'da çekilmekte olan Konuşanlar programı hakkında neler söylemiştir. Kendi ağzından çıkanlar. 

Yasmin BaltaYoutube'de yayınladığı videoda Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar hakkındaki söyledikleri..

Bilet bulamadım karaborsadan aldım normalin iki katı fiyatına aldım asla gitmenizi önermiyorum dedi izlediğimiz bölüm 55 dakika ama bir saat oldu programa katıldığınızda bir iki saat sürmüyor biz 14 de gittik 18.45 de anca çıktık sanılanın aksine dört buçuk saatte çekiliyor izlerken ki komiklik akıcılık esprilerin sırayla sırayla gelmesi o akışkanlık programa katıldığınızda olmuyor ve Hasan Can herkes den bir hikaye çıkması için herkesle inciğini cinliğine kadar sohbet ediyor malzeme çıkması için tabi ki bazıları sıkıcı oluyor bazı dikkat çekmeye çalışan komik olduğunu sanan geri insanlar oluyor bir tane kadın vardı benim olduğumda o kadar boş şeyler konuştu ki ben çok fazla keyif almadım zaten arada da çıktım benim bir arkadaşım şey demişti gideceksin ve bir daha konuşanları izlemeyeceksiniz sana söylüyorum demişti evet gerçekten izlemiyorum artık Konuşanları belki benim katıldığım program kötüdür belki diğerleri öyle değildir o da olabilir sadece ben kendi tecrübemi söylüyorum. Dedi.

Tiktok fenomeni Yasmin Balta tepkilerin ardından İnstagram hesabından açıklama yaptı.

Konu nerelere geldi o yüzden açıklama yapmak istiyorum dedi ( benim amacım Hasan Can'ı ve programı kötülemek değil ben zaten bu programa aşık olan biriydim zaten zar zor bilet bulup 1 yıl önce gittim TikTok a gelincede buna özel video çekmedim normal bir video çektim onun altına da şöyle bir yorum geldi Konuşanlarda o zaman neden öyle değildin bende Konuşanlar da neden kendim gibi olmadığımı enerjik ve eğlenceli halimi göstermediğimi söyledim bunu açıkladım.hiçbir şeklide programı kötülemedim ) dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal