Sadakatsiz Mert Diziden Ayrıldı mı?

Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden olan Sadakatsiz dizisinden ayrılık haberi geldi. Çarşamba günleri yayınlanan dizi de Mert karakterini canlandıran Eren Vurdem'in ayrılması dikkat çekti. izleyiciler Sadakatsiz Mert diziden neden ayrıldı sorusuna cevap arıyor. İşte detaylar...

28.01.2021-10:18 - (Son Güncelleme: 28.01.2021-10:18) Sadakatsiz Mert Diziden Ayrıldı mı?

Çarşamba günleri yayınlanan ve 2021'in en çok konuşulan dizilerinden biri olan Sadakatsiz'de yaşanan ayrılık gündeme bomba gibi düştü. 

Dün yayınlanan bölümün ardından Sadakatsiz Mert karakterine hayat veren Eren Vurdem'in diziden ayrılacağı yönünde haberler çıkarken dizi izleyicisi neden ayrıldığını merak etti. Peki Sadakatsiz Mert diziden neden ayrıldı? Sadakatsiz Mert kimdir? Sadakatsiz Mert kaç yaşında?

SADAKATSİZ MERT DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Yapımcılığını MEDYAPIM'ın üstlendiği baş rollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder, Yeliz Kuvancı ve Eren Vurdem'in paylaştığı Sadakatsiz, Çarşamba günleri Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlamıştı.

 Orijinali BBC yapımı Dr. Foster uyarlaması olan dizi, evli bir erkeğin karısını aldatması ve sonrasında gelişen olayları konu alıyor. Son yayınlanan bölümün ardından ortaya çıkan gerçek, dizi izleyicini üzdü.

Dizide Mert karakterini canlandıran Eren Vurdem'in diziden ayrıldığı öğrenildi. Oyuncu Eren Vurdem'in sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaştığı haberde, ayrılığın hikayede planlanmış bir ayrılık olduğunu dile getirdi.

Dizinin orijinal versiyonu olan Dr. Foster'da da Mert karakterinin hikayeden ayrıldığı biliniyordu. Bu ayrılığın ardından Mert karakterinin eşi Bahar karakteri güçlü bir kadın olarak kendi ayakları üzerinde durmaya çalışacak ve aşkı yeniden tadacak.

Birkaç bölüm sonra ikilinin ilişkisinin bitmesi ve Bahar karakteri için yeni bir oyuncunun diziye dahil olması bekleniyor.

SADAKATSİZ MERT KİMDİR?

Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Sadakatsiz'de Mert karakterine hayat veren Eren Vurdem, 1988 yılında Konya'da dünyaya geldi. Başarılı oyuncu Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü mezunudur.

2009'da yayınlanan Hesaplaşma dizisi ile ekranla tanışan Vurdem; sonraları  İnadına Aşk, Son Mektup, Şubat ve Şefkat Tepe gibi dizilerinde yer almıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal