Sadakatsiz Hangi Gün Yayınlanıyor?

İngiltere’nin en önemli televizyon kanallarından biri olan BBC One’da yayınlanan Doctor Foster’ın Türkiye uyarlaması olan Sadakatsiz, Türk izleyicisinden büyük beğeni alıyor. Peki Sadakatsiz hangi gün yayınlanıyor? Sadakatsiz hangi kanalda izleyiciyle buluşuyor? Sadakatsiz saat kaçta başlıyor?

14.12.2020-12:38 - (Son Güncelleme: 14.12.2020-12:29) Sadakatsiz Hangi Gün Yayınlanıyor?

Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Özge Özder’in paylaştığı Sadakatsiz dizisi 21 Ekim itibariyle seyircisiyle buluştu. Ekranlara geldiği ilk günden itibaren büyük bir hayran kitlesine ulaşan Sadakatsiz, her çarşamba günü saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanıyor.

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Son bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Sadakatsiz dizisinin 9 Aralık’ta yayınlanan 9. bölümünde Volkan, Asya’ya hayatı zindan etmek için geri dönüyor. Asya ise Volkan’ın bu hamlesini geri çevirmek için ataklar yapıyor. Her bölümü merakla beklenen Sadakatsiz yeni bölüm 16 Aralık çarşamba akşamı Kanal D’de ekranlara gelecek.

SADAKATSİZ KONUSU NE?

Caner Cindoruk’un Volkan, Cansu Dere’nin ise Asya karakterine hayat verdiği Sadakatsiz dizisi bir ailenin parçalanışını anlatıyor. Asya ve Volkan mutlu bir evliliğe ve bir evlada sahiptir. Başarılı bir doktor olan Asya, iş adamı kocası Volkan ile birlikte evliliklerini devam ettirirken; Asya, Volkan’ın kendisini aldattığını öğrenir. Volkan’ın Asya’yı aldattığı kişi ise Volkan’ın iş ortağının kızıdır. Asya, Volkan ve iş ortağının ailesiyle bir yemekte bir araya gelerek kızlarının kocasından hamile olduğunu söyler ve işler kızışır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal