Sadakatsiz Dizisindeki ‘Tokat’ Sahnesi Olay Oldu!

'Sadakatsiz', 23. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Asya ve Volkan arasındaki konuşmaya şahit olan Derin, büyük bir intikam planı içine girerek, bambaşka kişiliğe büründü. Derin'in daha fazla üzerine gelmesine dayanamayan Asya, ona tokat attı. Asya'nın attığı tokat sosyal medyada gündem oldu.

25.03.2021-13:54 - (Son Güncelleme: 25.03.2021-13:54) Sadakatsiz Dizisindeki ‘Tokat’ Sahnesi Olay Oldu!

Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in paylaştığı 'Sadakatsiz' dizisinin 24 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan 23'üncü bölümünde, Volkan’ın boşanma kararı, Derin ve Asya’yı bir kez daha karşı karşıya getirdi.

Geçtiğimiz hafta Asya ve Volkan'ın konuşmasını duyduktan sonra gözünü karartan Derin, bambaşka bir kişiliğe büründü. Derin'i, giysileri parçalarken gören Volkan, karısından korkmaya başladı. 

Yaşananlardan sonra büyük bir intikam planı hazırlığına giren Derin, Volkan'ın Asya'ya yakınlaştığı videoyu montajlatarak internete yayılmasını sağladı.

Kendini mağdur durumuna düşüren Derin, vakıfta Asya'nın üzerine giderek çileden çıkmasına sebep oldu. Derin'in üzerine gelmesine daha fazla dayanamayan Asya, ona tokat attı.


Büyük bir pişmanlıkla Asya'nın evine gelen Volkan, Ali'nin karşısına geçip içini döktü. 'Size yaşattıklarım için, kötü bir baba olduğum için beni affet' diyen Volkan, Derin adına da Asya'dan özür diledi...

İntikam planını devreye sokan Derin, gizli numaradan Volkan'ı arayarak, başına bir şey geldiğini düşünmesini sağladı. Asya'yla birlikte evine giden Volkan, gördükleri karşısında şoke oldu.

Sadakatsiz dizisinde haftalar önce Derin'in cinayete kurban gitmiş olabileceğine dair görüntüler verilmişti.

Polislerin evde inceleme yapmasının ardından Derin'in günlüğü ortaya çıkmış, yazdıkları sonrası gözler Volkan'a çevrilmişti. Son bölümünde Derin'in akıbeti bir kez daha gündeme geldi. Sadakatsiz dizisi hayranları, bir sonraki haftayı heyecanla bekliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal