Adam Lambert'ten Dikkat Çeken Kombin!

ABD'li şarkıcı Adam Lambert, Los Angeles'ta arkadaşlarıyla akşam yemeğine çıktı. Maskesine kadar baştan aşağı mor ve tonlarına bürünen sanatçının en dikkat çeken aksesuarları, kırmızı topuklu ayakkabıları ve şapkası oldu.

25.03.2021-13:35 - (Son Güncelleme: 25.03.2021-13:35) Adam Lambert'ten Dikkat Çeken Kombin!

39 yaşındaki ABD'li şarkıcı Adam Lambert, tarzını koronavirüs pandemisine adapte eden ünlülerden. Geçtiğimiz akşam arkadaşlarıyla Los Angeles'taki bir restorana giden Lambert, kıyafetlerinden maskesine kadar renk uyumu içindeydi.

BOY GEORGE ETKİSİ

Kıyafetinde mürdüm ve mor tonlarını tercih eden Adam Lambert'ın renk ahengini bozan tek parça kırmızı yüksek topuk ayakkabılarıydı. İddialı giyim tarzını seven Lambert'ın yaldızlarla süslü yüz maskesi de bir o kadar iddialıydı.

Adam Lambert'ın başına taktığı mor şapka ve makyajıyla, İngiliz sanatçı Boy George'un tarzından esinlenmiş gibi görünüyor.


MÜZİKAL ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Adam Lambert, yeni bir müzikal üzerinde çalıştığını söyleyerek projesi hakkında, 'Müzikal olarak çok çeşitli ama gerçek bir insanın hayat hikayesi ve o ben insan değilim! Hikayenin çoğu 70'lerde geçiyor' şeklinde konuşmuştu. 

Lambert, rock grubu Queen ile We Are The Champions şarkısını koronavirüs günlerinde herkese moral olması amacıyla seslendirmişti.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal