Saç Düzleştirici Maske

Düz ve bakımlı saçlara sahip olmak isteyen birçok kişi bunun yollarını arıyor. Bu nedenle bizde sizin için saçlarınızı düzleştirirken besleyecek bir maske tarifini derledik. Peki, saç nasıl düzleştirilir? Saçları düzleştirmek için ne yapmak gerekir? İşte saç düzleştirici bakım maskesi…

17.06.2020-14:41 - (Son Güncelleme: 17.06.2020-14:34) Saç Düzleştirici Maske

Düz saçlara sahip olmak, bu maske sayesinde, artık hayal değil! Sizin için saçlarınızı düzleştirirken bakım yapan saç maskesi tarifini derledik. Süt ve balın bir araya gelerek oluşturduğu bu maskeyi denemenizde fayda var!

MALZEMELER

  • Yarım su bardağı süt
  • 1 çay kaşığı bal
  • 1 adet muz
  • Püskürtmek için spreyli bir şişe
  • İnce uçlu tarak

NASIL YAPILIR?

Spreyli bir şişenin içerisine süt ve balı koyup birbirlerine iyice karışıncaya dek çalkalayın. Başka bir kasenin içerisinde de muzu püre haline getirin ve daha sonra bal ile süt karışımına ilave edip çalkalamaya devam edin. Tüm malzemelerin birbirine iyice karıştığından emin olduktan sonra şişedeki karışımı saçınızın tamamına püskürtün ve ince uçlu tarakla tarayın. Yaklaşık 20 dakika boyunca bu karışımı saçlarınızda bekletin ve doğal bir şampuan ile yıkayın. Saçlarınızı kurumaya bıraktığınızda dalgalı ve kıvrımlı yerlerin düzleştiğini göreceksiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal