Sabahları Mutlaka 1 Bardak Su İçin!

Sabahları uyandığınızda kendinizi bitkin ve yorgun hissediyorsanız her sabah uyanır uyanmaz yapmanız gereken ilk şey su içmek olsun. Sonbaharın olumsuz etkilerinden uzaklaşmak ve daha iyi bir sabaha uyanmak için neler yapabileceğinize gelin birlikte bakalım.

04.11.2019-10:48 - (Son Güncelleme: 04.11.2019-10:37)

Sabah uyanır uyanmaz kendinizi yorgun hissediyorsanız yapmanız gereken şey çok basit. Birkaç püf noktasıyla kendinizi daha enerjik ve zinde hissedeceksiniz.

SABAH ZİNDE UYANMAK İÇİN

Alarmı ertelemeyin 

Alarmınız çaldıktan sonra 5 dakika daha yatmak isteyenlerdenseniz siz de yataktan hiç çıkamıyorsunuz demektir.. Bu gibi durumlarda yapmanız gereken şey alarmı yatağınızdan uzak mesafede bulundurmak olmalıdır. Mecburen kalktığınızda zaten uyanmış olacaksınız.

Kararlarınızı Geceden Verin

Sabah kalkınca ne yiyeceğinize ve daha da önemlisi ne giyeceğinize akşamdan karar vererek sabah zorla uyanmanın üstüne buzdolabının veya gardırobun başında boşa vakit geçirmeden güne daha rahat başlayabilirsiniz.

Mutlaka 1 bardak su için 

Sabah kalktığınızda bir bardak su içmek vücudunuzdaki toksinlerin atılmasına destek olacağı gibi açlık hissini azaltıp fazla beslenmeyi de önlüyor. Bununla beraber metabolizmayı hızlandırarak vücuda enerji de katıyor.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal