Parmaklarınızdan Sağlık Durumunuzu Öğrenme Yolu

Parmaklarınıza uyguladığınız basınç ile vücudunuz size bir sorun olup olmadığını söyleyebilir. Hangi hastalığa sahip olduğunuzu anlayabilirsiniz.

04.11.2019-09:59 - (Son Güncelleme: 04.11.2019-09:55)

Parmaklara yaptığınız basınçla vücudunuz size hangi hastalıktan muzdarip olduğunuza dair çığlık atabilir. Ve siz de erken teşhis edebilirsiniz.

PARMAKLARINIZDAN SAĞLIK DURUMUNUZU ÖĞRENME YOLU

Sağ baş parmağınız ve işaret parmağınızla, çivi köklerini sıkarak sol el parmaklarınızın üst bölümüne baskı uygulayın. Baş parmağınızla başlayın ve 3-5 saniye bekleyin. Ardından, öteki parmaklara ilerleyin ve aynısını yineleyin. Basıncı kaldırdıktan sonra, kan 2 saniyeden çok bir zamanda geri gelmemelidir. Olursa, bedeninizin kan akışı yeterli . Parmaklarınız iç organlarınıza sıkı bir biçimde bağlı ve yukarıdaki test sizin için acı veriyorsa, yanlış bir şeyler olabilir. Uzmanlara göre, değişik parmaklarda ağrı duymanın manası : Baş parmağınızın çivisini sıkmak size acı veriyorsa, bu bir akciğer sorunu göstergesi olabilir. İşaret parmağı kalın bağırsaklarınızla yakından alakalı olan bu parmaktaki ağrı, kolon problemlerine ve kabızlığın bir işaretidir. Orta parmağınızdaki ağrı kalp sorunlarının bir belirtisidir. Çalma parmağı kalbinizle derinden alakalıdır ve üstünü sıkmak size acı veriyorsa, kalp sorunlarının bir göstergesi olabilir. Küçük parmağınızdaki ağrı ince bağırsaktaki problemi gösterir.

 Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal