Rusya'da Kimyasal Fabrikasında Patlama! Çok Sayıda Ölü Var

Rusya’nın başkenti Moskova’nın güneydoğusunda bulunan Ryazan bölgesinde patlama gerçekleşti. Patlama sonucu çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bilgisine ulaşıldı.

22.10.2021-14:43 - (Son Güncelleme: 22.10.2021-15:06)

Rusya’nın başkenti Moskova’nın güneydoğusunda bulunan Ryazan bölgesinde patlama gerçekleşti. Patlama sonucu çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bilgisine ulaşıldı. Rusya’nın Ryazan bölgesinde bulunan bir kimyasal madde üreten fabrikanın barut atolyesinde patlama meydana geldi. Rusya’nın başkenti Moskova’nın güneydoğusunda yer alan Ryazan bölgesinde meydana gelen patlamada 16 kişi hayatını kaybetti. Rus basınında çıkan haberlere göre, Ryazan bölgesinde patlayıcı madde üreten ‘Razryad’ fabrikasının barut atölyesinde sabah saatlerinde patlama meydana geldi. Sebebi henüz belirlemeyen patlama sırasında atölyede 17 kişinin bulunduğu, patlamanın ardından yangın çıktığı belirtildi.

PATLAMA İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

Rusya’nın Ryazan bölgesinde gerçekleşen ve 16 kişinin hayatını kaybettiği fabrika patlamasının ardından fabrikada yangın çıktı. Patlama sonrası çıkan yangın 160 metrekarelik bir alana yayıldı. Rusya Sağlık Bakan Yardımcısı Aleksey Kuznetsov, patlama sonucu 16 kişinin yaşamını yitirdiğini bildirdi. Olayda 1 kişi de yaralandı. Yangının çıkış nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal