Çin'de Doğalgaz Patlaması! Ölü ve Yaralılar Var

Çin’in Liaoning eyaletinde bulunan bir restoranda büyük bir patlama meydana geldi. Üç kişinin ölümüne yol açan patlama, restoranın bulunduğu binada ağır hasara neden oldu.

21.10.2021-09:18 - (Son Güncelleme: 21.10.2021-11:34)

Asya kıtasında felaketler devam ediyor. Japonya’da yaşanan deprem ve volkanik yanardağ patlamasının ardından bugün de Çin’in Liaoning eyaletinde bulunan bir restoranda büyük bir patlama meydana geldi. Üç kişinin ölümüne yol açan patlama, restoranın bulunduğu binada ağır hasara neden oldu. Çin'in Liaoning eyaletinde doğalgaz patlaması yaşandı. Patlama, eyaletin başkenti Şınyang'daki bir restoranda meydana geldi. Sabah saatlerinde yaşanan patlamanın ardından restoranın bulunduğu 3 katlı binada büyük hasar oluşurken, çevredeki binalar ve park halindeki araçlar zarar gördü.

PATLAMA SONUCU 3 KİŞİ ÖLDÜ

Bu sabah Çin’in Lianoning eyaletinde bulunan bir restoranda büyük bir doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlama sonucu etrafta bulunan binalar ve araçlarda zarar gördü. Patlamada en az 3 kişi yaşamını yitirdi, 30'dan fazla kişi de yaralandı. Kurtarma çalışmaları için olay yerine 100'den fazla itfaiyeci sevk edildi. Patlamanın meydana geliş nedeniyle ilgili soruşturma devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal