Rusya Ukrayna'da Sivilleri Vurdu: Ölü Ve Yaralılar Var

Rusya'nın Harkiv kentinde düzenlenen bir hava saldırısı sonrası, sivillerden yaralanan ve hayatını kaybedenler oldu. 

24.02.2022-10:29 - (Son Güncelleme: 24.02.2022-11:52) Rusya Ukrayna'da Sivilleri Vurdu: Ölü Ve Yaralılar Var

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri müdahalesi sırasında Harkiv kentinde düzenlenen bir hava saldırısı düzenlendi. Hava saldırı nedeniyle sivillerden yaralananlar ve ölenler oldu.

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı saldırılarda sivil yerleşim yerleri de hedefte. Rusya'nın Harkiv kentinde düzenlenen bir hava saldırısı sonrası, sivillerden yaralanan ve hayatını kaybedenler oldu.Ukrayna'nın başkenti Kiev de dahil olmak üzere ülkenin dört bir yanında patlama sesleri duyulmaya başladı.

YÜKSEK PATLAMA SESLERİ DUYULDU

Başkent Kiev'de ve Donetsk bölgesindeki Kramatorsk'ta yüksek patlama sesleri duyduklarını doğruladılar. Ancak sosyal medyada kuzeydoğuda Kharkiv, güneyde Odesa ve doğudaki Donetsk Oblast bölgesinde patlamalar olduğuna dair haberler de var. 


Yerel Ukraynalı yetkililer, Rusya'nın işgal harekatının başladığını, patlama seslerinin füze saldırılarından kaynaklandığını açıkladı. 


YERLEŞİM YERLERİNE SALDIRILAR BAŞLADI 

Yerleşim yerlerine saldırı hiç olmamıştı. Saldırı emri geldikten sonra yerleşimlere saldırılar düzenleniyor.


Kiev'de yaşayanların bir kısmı, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Donbas'a özel askeri operasyon kararının ve Kiev'deki patlama seslerinin ardından şehri terk etmeye başladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal