Rusya, Ukrayna Savaşı Devam Ediyor! Lviv Kenti Vuruldu! İnsanlara "Sığınaklarda Kalın" Çağrısı Yapılıyor

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etme amacıyla başlayan savaşta 1 aylık süreyi geride bıraktık. İnsanlar oldukça zor anlar yaşarken bu sefer de Rusya, Ukrayna'nın Lviv kentini vurdu. İnsanlara sığınaklarda kalmaları için çağrılar devam ediyor. Lviv kentinin vurulmasıyla ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

26.03.2022-19:59 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-20:02) Rusya, Ukrayna Savaşı Devam Ediyor! Lviv Kenti Vuruldu! İnsanlara "Sığınaklarda Kalın" Çağrısı Yapılıyor

Ukrayna'ya karşı işgal etme amacıyla başlayan savaştan en çok sivil insanlar etkilenmeye devam ediyor. Lviv kentinin vurulmasının açıklanmasıyla birlikte insanlar savaşın son durumunu merakla araştırmaya başladı. Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Lviv kenti vuruldu

Lviv kentinin Belediye Başkanı olan Andriy Sadoviy bir açıklama yaptı. Ordudan resmi açıklama beklendiğini söyleyen Sadoviy, olay yerinden fotoğrafların paylaşılmamasını ve insanların sığınaklarda kalmasını istedi. Olayda kaç kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı ile ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal