PTT kargo Pazar günü dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu? PTT kargo hafta sonu çalışma saatleri

Pazar günü kargo gönderecek veya alacak olan insanlar PTT kargonun hafta sonu çalışma saatlerini gündeme aldı. Peki PTT kargo Pazar günü dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu? Yanıtı haberimizde...

26.03.2022-19:37 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-19:37) PTT kargo Pazar günü dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu? PTT kargo hafta sonu çalışma saatleri

 Türkiye’nin en köklü dağıtım kurumu olan PTT, her gün insanların talepleri doğrultusunda milyonlarca kargoyu sahiplerine teslim etmeye devam ediyor. Pazar günü PTT şubelerine kargo göndermek veya almak için gitmeye hazırlanan insanlar ise PTT kargonun hafta sonu çalışma saatlerini öğrenmeye çalışıyor.

PTT kargo Pazar günü dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu?

Bir devlet kurumu olan PTT hafta içi her gün 8.30 - 12.30 ile 13.30 - 17.30 saatleri arasında vatandaşlara hizmet veriyor. Türkiye’nin dört bir yanında bulunan PTT şubelerin hafta içi çalışma saatleri bu şekilde ilerlerken 12.30-13.30 saatleri arasında personelin öğle arası molası olması sebebiyle hizmet verilmiyor.

PTT çalışma saatleri

PTT’nin merkez şubelerinin dışındaki tüm PTT şubeleri Cumartesi günü hizmet vermemektedir. Açık olan PTT şubeleri ise 13.30 saatine kadar hizmet vermektedir. PTT’nin adresine müracaat etmek isteyenler ise Şehit Teğmen Kalmaz Caddesi No:2 06101 Ulus/ ANKARA adresinde bulunan genel müdürlüğe müracaat edebilirler. Aynı zamanda PTT’nin mail adresi olan info@ptt.gov.tr ile müşteri hizmetleri numarası olan 444 1 788 numarası da kişilerin hizmetinde olacaktır.

Dolayısıyla hafta sonunda sadece Cumartesi günleri belirli PTT şubeleri hizmet veriyor olacak. Pazar günleri hiçbir PTT şubesi açık olmayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal