Ruben Amorim'den Şampiyonlar Ligi'nde Oynanacak Olan Beşiktaş Maçı Öncesi Açıklamalar!

Sporting Lizbon Teknik Direktörü Ruben Amorim, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Beşiktaş karşılaşması öncesinde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

03.11.2021-11:34 - (Son Güncelleme: 03.11.2021-11:34) Ruben Amorim'den Şampiyonlar Ligi'nde Oynanacak Olan Beşiktaş Maçı Öncesi Açıklamalar!

UEFA Şampiyonlar Ligi C grubunda bu akşam saat 23:00'da Portekiz'de Jose Alvalade Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmada temsilcimiz Beşiktaş'ı konuk edecek olan Sporting Lizbon, oynanan ilk karşılaşmada İstanbul'da sahadan 4-1 galip ayrılan taraf olmuştu.

RUBEN AMORİM'DEN BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Portekiz Ligi ekiplerinden Sporting Lizbon'un Teknik Direktörü Ruben Amorim, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Beşiktaş karşılaşması öncesinde düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

MAÇA HIZLI BAŞLAMAMIZ GEREKİYOR

Favori yok. Bu çokta önemli değil. Biz onları nasıl İstanbul'da yendiysek onlar da bizi burada yenebilir. Maça daha hızlı başlamalıyız. Biz her maç üzerine koyarak gidiyoruz ve iyi durumdayız.

AVRUPA'DA DEVAM ETMEK İÇİN KAZANMAK İSTİYORUZ

Avrupa'da devam etmek istiyoruz ve kazanırsak devam edeceğiz. Çok önemli bir dönemdeyiz. Ajax'a burada 5-1 kaybedince bile bu gruptan çıkabileceğimize inanıyorduk. Yarın kazanıp bu hedefimizde ilerleyeceğiz. Bu gruptan çıkabiliriz.

SERGEN YALÇIN'A KATILMIYORUM!

Çok zor bir maç olacak ve farklı bir hücum oyuncusu ile oynayacaklar. Pjanic'in sakatlığı da var. Çok önemli bir oyuncu. Oyun daha kolay olmayacaktır. İlk 15 dakika da İstanbul'daki maça göre farklı ve çok daha zorlu olacaktır ve maçın gidişini belirleyecektir. Taraftarımızın desteğiyle bu sefer baskılı başlayan taraf biz olmak istiyoruz ama Sergen hocanın (Favori Sporting Lizbon) sözüne inanmıyorum. Bizim için zor bir maç olacak. Kazanmak için zorlanacağız.

İSTANBUL'DA OYNADIĞIMIZDAN FARKLI BİR OYUN OYNAYACAĞIZ

Bu kez daha çok topa sahip olmaya, oyunu daha iyi kontrol etmeye ve defansta daha iyi olup İstanbul'dan farklı olarak rakibe çok fırsat vermemeye çalışacağız.

TARAFTARLARIMIZIN YARDIMINI İSTİYORUM...

İstanbul'da inanılmaz biz atmosfer vardı. İstanbul'da bizi çok sevmediler. Biz de burada aynı agresif atmosferi yakalamak istiyoruz. Kazanırsak yolumuza devam edebileceğimiz Şampiyonlar Ligi'nde taraftarımızın yardımını istiyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal