Bayern Münihli Eyüp Aydın Milli Takım Tercihini Türkiye'den Yana Kullandı!

Alman devi Bayern Münih'in altyapısında forma terleten 17 yaşındaki Türk asıllı orta saha futbolcusu Eyüp Aydın, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı.

03.11.2021-11:28 - (Son Güncelleme: 03.11.2021-12:02)

Alman devi Bayern Münih'in formasını terleten ve Bayern Münih'in 23 yaş altı takımında forma terleten Eyüp Aydın ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Eyüp Aydın milli takım tercihinde önemli bir karar verdi. Futbolcu bundan sonra ay-yıldızlı forma için mücadele verecek.

TOLUNAY KAFKAS EYÜP AYDIN'I İKNA ETTİ

Gelen bilgilere göre TFF Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas, bizzat Almanya'ya giderek 17 yaşındaki genç gurbetçi futbolcunun ikna sürecinde önemli rol oynadı. Tolunay Kafkas'ın, genç yeteneğin milli takıma katılmasına çok büyük önem verdiği ve bu anlamda genç yıldız için yoğun bir mesai yaptığı kaydedildi. Tolunay Kafkas'ın yoğun çalışmaları sonucu Bayern Münih'in genç yıldızı Eyüp Aydın'ın daveti kabul ettiği ve milli maç arasında Türkiye'ye geleceği öğrenildi. Bayern Münih'in genç yeteneği Eyüp Aydın, daha önce Almanya 16 ve 15 yaş altı takımlarının formasını terletmişti. Merkez orta saha ve ön libero olarak görev yapan başarılı genç yıldız, bu sezon Bayern Münih 2 takımında 18 maçta 1 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.

EYÜP AYDIN'IN KARİYERİ

2 Ağustos 2004 tarihinde Almanya'da doğan Eyüp Aydın, kariyerine Heidenheim'in altyapısında başladı. 2017'de Bayern Münih altyapısına transfer olan genç yetenek, bu sezon Bayern Münih 2'nin formasını giymeye başladı. Futbolcunun güncel piyasa değeri 800 bin euro olarak bulunuyor. Genç orta saha daha önce Almanya Milli Takımı'nın U15 ve U16 formalarını terletmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal