Rıdvan Yılmaz'dan Şampiyonlar Ligi'nde Oynanacak Olan Sporting Lizbon Maçı Öncesi Açıklamalar!

Beşiktaş'ın genç yıldızı Rıdvan Yılmaz, UEFA Şampiyonlar Ligi C grubunda Portekiz'de oynanacak olan Sporting Lizbon karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

03.11.2021-09:42 - (Son Güncelleme: 03.11.2021-10:23)

UEFA Şampiyonlar Ligi C grubunda ülkemizi temsil eden Beşiktaş'ta işler pek yolunda gitmiyor. Şampiyonlar Ligi'nde 3 maç geride kalırken siyah beyazlılar henüz grubunda puan alamadı.

KARTAL 3 MAÇTAN PUAN ÇIKARAMADI

Borussia Dortmund, Ajax ve Sporting Lizbon' karşı sahadan mağlup ayrılan temsilcimiz Beşiktaş, bu kez Portekiz'de oynayacağı deplasman mücadelesinde sahadan galibiyetle ayrılarak Avrupa macerasına devam etmek istiyor.

SERGEN YALÇIN VE RIDVAN YILMAZ'DAN BASIN TOPLANTISI

Portekiz'de Jose Alvalade Stadyumu'nda Sporting Lizbon ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta karşılaşma öncesinde Teknik Direktör Sergen Yalçın ve genç oyuncu Rıdvan Yılmaz basın toplantısı düzenledi.

RIDVAN YILMAZ'DNA LİZBON MAÇI ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Rıdvan Yılmaz, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Sporting Lizbon maçı öncesinde Teknik Direktör Sergen Yalçın ile birlikte düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bizim için önemli bir maç, galip gelmemiz gerekiyor. Hafta içi iyi çalıştık. İnşallah galip geliriz. Burada olduğum ve hocam şans verdiği için çok mutluyum. Ülkemiz için inşallah başarılı sonuç alırız. Geçen sene de sezona iyi başlamadık ama sonrasını iyi sürdürdük. Bundan sonra çok iyi bir şekilde çıkış yapacağız. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal