Ronaldo'dan Sevgilisine Sürpriz Hediye! Tam 1,3 Milyon Lira

Cristiano Ronaldo sevgilisi ve 3 çocuğunun annesi olan Georgina Rodrigez'e 1,3 milyon liralık çanta aldı. Georgina çantanın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı.

17.10.2021-12:02 - (Son Güncelleme: 17.10.2021-12:02) Ronaldo'dan Sevgilisine Sürpriz Hediye! Tam 1,3 Milyon Lira

Geçtiğimiz yaz şok bir hareketle Manchester United'ın yolunu tutan dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, sevgilisi ve çocuklarının annesi olan Georgina Rodrigez'e 1,3 milyon liralık çanta aldı. 

Georgina Rodrigez'e aldığı hediyelerle sık sık gündem olan Cristiano Ronaldo, daha önce de sevgilisine 2,6 milyon poundluk mücevher almıştı.

ÇANTAYI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Cristiano Ronaldo'nun hediyesini çok beğenen Georgina Rodrigez, sosyal medya hesaplarından çantasını paylaşarak Cristiano Ronaldo'yu etiketledi. 137 santim yüksekliğinde olan çantanın 8 adet çekmecesi bulunuyor.


GEORGINA RODRIGEZ KİMDİR?

27 yaşındaki Georgina Rodriguez, İspanya'nın Jaca şehrinde dünyaya geldi. Dans eğitimi alan Georgina, daha sonra İngilizce öğrenmek için İngiltere'ye gitti. İngiltere'den dönüşünde Madrid'e taşınıp Gucci mağazasında çalışmaya başlayan Georgina Rodriguez,Cristiano Ronaldo ile Dolce&Gabbana firmasının düzenlediği bir etkinlikte tanıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal