Cristiano Ronaldo, Sınırlı Sayıda Üretilen Arabaya Servet Ödedi!

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'da forma giyen Cristiano Ronaldo, Bugatti'nin sınırlı sayıda üretilen aracını satın aldı. Portekizli futbolcu arabaya ise adeta bir servet bıraktı.

14.10.2021-11:35 - (Son Güncelleme: 14.10.2021-11:40) Cristiano Ronaldo, Sınırlı Sayıda Üretilen Arabaya Servet Ödedi!

Yaz transfer döneminde İtalyan ekibi Juventus'tan İngiliz devi Manchester United'a transfer olan Cristiano Ronaldo transferi ile çok büyük ses getirmişti. Transferi ile çok büyük ses getiren futbolcu oynadığı futbolla kırılmadık rekor bırakmadı ve Portekizli yıldız rekorlar kırmaya devam ediyor. Yıldız futbolcu sadece futbol değil futbol yaşantısı dışında da zaman zaman ses getiriyor. Cristiano Ronaldo zaman zaman çok lüks harcamalarıyla da gündeme geliyor. Portekizli futbolcu son olarak satın aldığı lüks araba ile gündeme geldi. Yıldız futbolcu aldığı arabaya adeta servet bıraktı.

CRİSTİANO RONALDO'NUN ALDIĞI ARABA AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun oynadığı futbol dışından yaptığı harcamalar da zaman zaman dudak uçuklatıyor. Portekizli futbolcu son olarak aldığı lüks arabayla hayrete düşürdü. Yıldız futbolcu, Bugatti'nin sınırlı sayıda üretilen aracını koleksiyonuna eklemeyi başardı.

Cristiano Ronaldo'nun bu aracı satın almak için tam 8.5 milyon sterlin harcadığı belirtildi. Cristiano Ronaldo'nun arabalara olan tutkusu çok iyi ir şekilde biliniyor. Portekizli futbolcu arabalar ile ilgili yaptığı açıklamada, ''"Oğlum ve ben arabalara çok düşkünüz. Arabalara harcama yapmaktan çekinmiyorum" ifadelerine yer vermişti. Cristiano Ronaldo'nun 8.5 milyon sterlinlik arabası, sporseverlerin ağzını açık bıraktı

CRİSTİANO RONALDO'NUN LÜKS OTO GALERİSİ VAR

36 yaşındaki golcü futbolcunun garajında pek çok lüks markanın çok lüks arabaları olduğu biliniyor. Dünya'da en çok kazanan sporculardan birisi olan Cristiano Ronaldo'nun parasını arabalara yoğun bir şekilde harcadığı biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal