Adana Demirspor'da Joher Khadim Rassoul'den Yeni Malatyaspor Maçı Öncesi Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor'da takım kaptanlığına getirilen Joher Khadim Rssoul'den Malatyaspor maçı öncesi çarpıcı açıklamalar.

14.10.2021-11:15 - (Son Güncelleme: 14.10.2021-11:15) Adana Demirspor'da Joher Khadim Rassoul'den Yeni Malatyaspor Maçı Öncesi Açıklamalar!

Adana Demirspor'un Senegalli yıldızı Joher Khadim Rassoul, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdükleri antrenmanın ardından basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

ADANA DEMİRSPOR KAPTANI RASSOUL'DEN AÇIKLAMALAR

Joher Khadim Rassoul, İtalyan teknik adam Vincenzo Montella'nın geçtiğimiz günlerde kendisini takım kaptanlığına getirmesi ile ilgili olarak çok mutlu olduğunu söylerken yapmış olduğu açıklamalarda ;

KAPTANLIK İÇİN HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Her şey güzel gidiyor. Her zamanki gibi sıkı çalışıyoruz. Hocamıza teşekkür ediyorum bana kaptanlık görevi verdiği için. Daha fazla sorumluluk aldığımın farkındayım. Kaptanlıkla beraber daha fazla sorumluluk aldığımı hissediyorum. Buda kendime güvenmemi sağladı.

SENAGAL'DE ADANA DEMİRSPOR TAKİP EDİLİYOR

Farklı pozisyonlarda oynayabilirim. Bundan hiçbir zaman korkmadım. Hocamızın takdiri. O benim sol bekte oynamamı isterse sol bekte, stoperde isterse stoperde oynarım. Şuan Adana Demirspor’un oyuncusuyum ve tamamen Adana Demirspor’a konsantreyim. Adana Demirspor dışında başka bir hedefim yok. Bu takımda en üst seviyede oynamak istiyorum. Pek çok kişi tarafından ülkemde takip ediliyor. Maç kaybedildiği zaman da kazanıldığı zamanda aranıyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal