Rolü Kısa Sürdü Sadakatsiz Dizisinin Yıldızı Berkay Ateş Diziden Ayrılıyor mu?

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi Sadakatsiz dizisinde ayrılık rüzgarları esiyor. Yeni sezonda diziye dahil olan ve Aras karakterini canlandıran Berkay Ateş’in, Sadakatsizden ayrılacağı iddia edildi. Berkay Ateş, Sadakatsiz’den ayrılıyor mu?

01.04.2021-09:57 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-11:44)

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi Sadakatsiz dizisinde ayrılık rüzgarları esiyor. Yeni sezonda diziye dahil olan ve Aras karakterini canlandıran Berkay Ateş’in, Sadakatsizden ayrılacağı iddia edildi. Berkay Ateş, Sadakatsiz’den ayrılıyor mu? İşte detaylar…

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in yer aldığı Sadakatsiz dizisi, ilk fragmanı yayınlandığı günden beri izleyicinin dilinde. Aşk, ihtiras ve tutkunun etrafında dönen dizi, gerek konusu gerekse oyuncu kadrosu ile gündemden düşmüyor. Yeni sezonda diziye Aras karakteri ile dahil olan Berkay Ateş, Aras karakteri ile izleyicinin karşısına çıktı. Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya karakterinin gönlünü çalan Aras, Sadakatsiz seyircisi tarafından çok sevildi. Magazin kulislerinde gezinen bir dedikoduya göre Berkay Ateş’in, Sadakatsiz’den ayrılacağı konuşuluyor. 

SADAKATSİZ’DE AYRILIK RÜZGARI: BERKAY ATEŞ DİZİYE VEDA MI EDİYOR?

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisi, heyecan dorukta devam ediyor. Diziye yeni sezonda dahil olan Çukur dizindeki rolü ile dikkatleri üzerine çeken Berkay Ateş, dahil oldu. Asya’ya gönlünü kaptıran ve bir çıkmaza giren Aras, aynı zamanda Asya’yı saplantılı bir şekilde seven Volkan (Caner Cindoruk) ile mücadele ediyor. İzleyicinin oldukça sevdiği Aras (Berkay Ateş) hakkında magazin kulislerinde konuşulanlar ise Sadakatsiz izleyicisini üzdü. Başarılı oyuncu Ateş’in, Sadakatsiz’den ayrılacağı iddia edildi. Ayrılık iddiaları hakkında henüz bir açıklama yapılmazken, bu haberlerin ünlü oyuncu Berkay Ateş’in, gizli aşkının ortaya çıktıktan sonra konuşulmaya başlanması ise dikkat çekti.

SADAKATSİZ’İN YILDIZI MELİS SEZEN’E ÖDÜL

Geçtiğimiz akşam gerçekleşen Panten Altın Kelebek ödül gecesinde, yıldızı parlayanlar alanında ödül alan Melis Sezen, yaptığı konuşma ile gecenin en çok akılda kalan ismi oldu. Sadakatsiz dizisinin yıldızı Melis Sezen, ödülünü almak için sahneye çıktığında, heyecanına yenik düştü. Ödülünü elinde tutan başarılı oyuncu ne diyeceğini bilemeyince, Altın Kelebek’te komik anlar yaşandı. Sezen’in konuşması ise sosyal medyada gündem oldu. Bazı sosyal medya fenomenleri güzel oyuncunun konuşmasını taklit eden videolar yayınladı. Şıklık yarışının yaşandığı Altın Kelebek ödüllerinde, giydiği derin göğüs dekolteli elbisesi ile de dikkatleri üzerine çeken Melis Sezen, gecenin en çok konuşulan ismi oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal