Roberto Soldado'dan Yıllar Sonra Gelen İtiraf

Fenerbahçeli eski futbolcu Roberto Soldado, şimdilerde İspanya La Liga ekiplerinden Granada forması giyiyor. Fenerbahçe'de geçirdiği dönem ve Granada kariyeri ile ilgili yıldız futbolcu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

08.04.2021-21:19 - (Son Güncelleme: 08.04.2021-21:19) Roberto Soldado'dan Yıllar Sonra Gelen İtiraf

Sarı lacivertli taraftarları yaptığı açıklamalar ile çok kızdıracak olan Roberto Soldado, yapmış olduğu açıklamalarda ;

TÜRKİYE'DEN SONRA FUTBOLU BIRAKACAKTIM

Granada'ya transfer olmadan önce zihinsel olarak iyi bir dönem geçirmemiştim. Türkiye'de geçirdiğim dönem sonrasında futbolu bırakma düşüncesine sahiptim ve bunu ailemle de paylaştım. Ancak daha sonra Granada benim için bir ışık yaktı ve bugün bu noktadayım.

BURADA FUTBOLDAN ZEVK ALIYORUM

Granada küçük bir takım, biz bunu biliyoruz ancak çoğu takımda olmayan büyük bir takım hırsına sahibiz, bunu da biliyoruz. Granada'da harika bir takım arkadaşlığı var ve kulüp, sizi futboldan zevk almaya zorluyor. Ben de şu anda futbol oynamaktan dolayı çok mutluyum ve bu da benim performansıma direkt olarak etki ediyor.

BURADA BENİ ÇOK SEVİYORLAR

Granada'da seviliyorum ve bana değer veriliyor, bundan dolayı da çok mutluyum. Birlikte çalıştığım insanlardan motive oluyorum. Granada büyük acılar yaşamış bir kulüp ancak son 3 yıldır muhteşem bir dönem geçiriyoruz ve şu anda da bunun tadını çıkartıyoruz.

Yıldız futbolcu Fenerbahçe'de forma giydiği 2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarında sarı lacivertli forma ile 59 karşılaşmada forma şansı bulurken 19 gol ve 9 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal