Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan Galatasaray Açıklaması!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdükleri antrenmanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

29.09.2021-14:08 - (Son Güncelleme: 29.09.2021-14:08) Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan Galatasaray Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'de haftalardır kötü gidişatını sürdüren Çaykur Rizespor, bu hafta yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray'ı konuk edecek.

Çaykur Rizespor sezona geçtiğimiz sezon göreve gelen teknik direktörü Bülent Uygun ile başlamıştı. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde geçtiğimiz sezon küme düşmekten kurtulan Çaykur Rizespor, bu sezona ise oldukça kötü bir başlangıç yapmıştı.

RİZESPOR HENÜZ GALİBİYETLE TANIŞAMADI

Spor Toto Süper Lig'de henüz galibiyet ile tanışamayan Çaykur Rizespor, özellikle oynadığı oyun nedeniyle de çok büyük bir tepki toplamayı başarmıştı.

BÜLENT UYGUN İLE YOLLAR AYRILDI

Çaykur Rizespor yönetimi Spor Toto Süper Lig'deki kötü gidişatın ardından taraftarların da yoğun bir tepki göstermesinden sonra Teknik Direktör Bülent Uygun ile bir görüşme gerçekleştirerek karşılıklı olarak anlaşma sağlayarak yolları ayırmıştı.

RİZESPOR'UN TERCİHİ HAMZA HAMZAOĞLU OLMUŞTU

Teknik direktör arayışlarına başlayan Çaykur Rizespor yönetimi çeşitli isimleri gündeme almasına rağmen Başkan Tahir Kıran'ın seçimiyle birlikte takımın başına tecrübeli teknik adam Hamza Hamzaoğlu'nu getirmeye karar vermişti.

HAMZA HAMZAOĞLU'NDAN GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Çaykur Rizespor'da göreve başlayan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürmüş olduğu antrenmanın ardından basın mensupları ile bir araya gelerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdükleri antrenmanın ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

BİRAZ SABIR GEREKİYOR

Toparlayacağımızı düşünüyorum ama bugünden yarına olacak iş değil. Futbol takım oyunu ve zamanla bazı şeyler oturacak. Biraz sabır gerekiyor. Bugünlerde takımın yanında olunmasına ihtiyacımız var. Futbolcular oldukça üzgün ve 7 hafta maç kazanamama baskısı var. Bu baskıyı yönetmek ve atlatmak kolay değil.

TARAFTARALAR TAKIMA SAHİP ÇIKMALI

Taraftarımız inşallah bizi destekleyecek ve bu işin altından hep birlikte kalkacağız. Takımdaki eksikleri tespit ettik. Nasıl bir oyun ve mücadele edeceğimize dair analizlerimizi yaptık. Başaracağız inşallah.

KAYBEDECEK BİR ŞEYİMİZ YOK!

Bundan daha kötü olamayız. Zaten en dipteyiz. Bundan sonra olabilecek tek şey yukarıya doğru yavaş yavaş tırmanmak. Şanslıyız ki ligin daha başındayız. Bir an önce fiziksel ve oyun anlamında eksiklerimizi tamamlayıp yukarı doğru çıkacağız. Bir endişemiz yok ve kaybedecek bir şeyimiz de kalmadı. Bundan sonra kazanacak doğruları yakalamaya çalışacağız. Takım bu sinyali veriyor. Bu amaç üzerine mücadele edecek. Çabuk bütünleştik ve beraberce bunu başaracağız.

GALATASARAY KARŞILAŞMASI İLE İLGİLİ

İyi bir takım ve güçlü bir rakibe karşı kendi sahamızda oynayacağız. Biz de çıkıp yapabildiğimizin en iyisini yapıp bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılmayı hedefleyeceğiz. Galatasaray maçı herkesin motivasyon sıkıntısı yaşamayacağı, istekli, arzulu oynayacağı bir maç olacak. Bizim için çok şeyin değişebileceği bir maç. İnşallah Galatasaray maçında iyi bir sonuç alırsak ondan sonraki milli maç arasını iyi geçirip lige yeni bir başlangıç gibi hazırlanabiliriz.

SAKAT OYUNCULARIN DÖNÜŞÜ

Hiçbir şey tek başına olmaz. Başarı da başarısızlık da tek başına olmaz. Hepimizin eksik bıraktığı bir şeyler vardı ki takım bu noktaya geldi. Şimdi hepimiz sorumluluklarımızı yerine getirip üzerimize düşenleri yapacağız ve takımımızı iyi yerlere getireceğiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal