Wesley Sneijder'in Ajax-Beşiktaş Karşılaşması İle İlgili Yorumu Büyük Tepki Topladı!

Eski Galatasaraylı yıldız Wesley Sneijder, Şampiyonlar Ligi C grubunda oynanan Ajax-Beşiktaş karşılaşması ile ilgili yaptığı yorumlarla siyah beyazlı taraftarları kızdırdı.

29.09.2021-12:53 - (Son Güncelleme: 29.09.2021-12:53) Wesley Sneijder'in Ajax-Beşiktaş Karşılaşması İle İlgili Yorumu Büyük Tepki Topladı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş, tam 13 eksikle gittiği Hollanda'da Ajax ile karşı karşıya geldiği müsabakada sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Sahaya yıldız futbolcularından yararlanamayarak çıkan Beşiktaş, alt yapıdan 4 ismi de kadrosuna dahil etmişti.

BEŞİKTAŞ DİREKTEN DÖNEN TOPUNUN ARDINDAN 2 GOL BİRDEN YEDİ!

Karşılaşmaya hızlı başlayan Beşiktaş, yıldız ismi Michy Batshuayi ile gole yaklaşmış ancak top direkten dönmüştü. İlk yarının kalan bölümünde arka arkaya 2 gol birden bulan Ajax skoru 2-0'a getirerek devre arasında soyunma odasına önde girmeyi başarmıştı.

KENAN KARAMAN'IN İPTAL EDİLEN GOLÜ BÜYÜK BİR TARTIŞMA YARATTI

İkinci yarının başlaması ile birlikte ilk yarıya oranla daha etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz Beşiktaş, Kenan Karaman ile topu ağlara göndermiş ancak Fransız hakem ağlara giden bu golde faul olduğu gerekçesiyle golü iptal etmişti.

FRANSIZ HAKEM BENOİT BASTİEN'İN VERDİĞİ KARAR ÇOK KONUŞULDU!

Fransız hakem Benoit Bastien'in verdiği bu karar tüm spor kamuoyundan büyük bir tepki toplarken büyük bir çoğunluk pozisyonda faul olmadığı konusunda fikir birliği sağlarken eski Galatasaraylı yıldız Wesley Sneijder ise pozisyon ile ilgili bambaşka bir yorumda bulundu.

WESLEY SNEİJDER'İN AÇIKLAMALARI BÜYÜK TEPKİ TOPLADI...

Wesley Sneijder'in Beşiktaş'ın Kenan Karaman ile bulduğu golün iptali ve karşılaşmanın genel bir değerlendirmesi yaptığı açıkalamalar özellikle sosyal medya hesabından çok büyük tepkiler toplamıştı.

Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, Ajax-Beşiktaş karşılaşması ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Önemli olan neticedir. Ajaxlı futbolcuların ikinci yarıda arkalarına yaslanarak çok fazla enerji sarf etmediklerini gözlemledim. Sadece sakin bir şekilde futbol oynadılar ve karşılaşmanın böyle biteceğini düşündüler. Hafta sonu oynayacakları maça odaklanmışlardı. Beşiktaş'ın Kenan Karaman'la bulduğu gol öncesinde bence faul var. Kenan Karaman'ın omuzla bir müdahalesi mevcut. Gol kararı verilseydi de karar VAR'dan geri dönerdi.  ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal