Rizespor, Fenerbahçe Galibiyetiyle Başlamayı Hedefliyor

Çaykur Rizespor Teknik Patronu Stjepan Tomas, ligde yapacakları ilk maç hakkında açıklamalarda bulundu.

10.09.2020-09:03 - (Son Güncelleme: 10.09.2020-09:01) Rizespor, Fenerbahçe Galibiyetiyle Başlamayı Hedefliyor

Süper Lig'in açılış karşılaşmasında 11 Eylül Cuma günü Fenerbahçe ile sahasında kozlarını paylşacak Çaykur Rizespor'un teknik patronu Stjepan Tomas, lige galibiyetle başlamalarının camiaya moral vereceğini vurguladı.

Tomas, Çaykur Didi Stadı'ndaki antrenman öncesi gazetecilere verdiği demeçte, sezonun ilk karşılaşmasını Fenerbahçe'ye karşı yapacaklarını yineledi.

'GENEL ANLAMDA TAKIMDAN MEMNUNUM'

Sarı- lacivertli kulübün çok iyi bir ekip olduğunun altını çizen Tomas, "Biz de iyi takımız ve iyi hazırlandık. Trabzonspor ile son oynadığımız hazırlık maçında iyi şeyler gösterdik. Basit hatalarımız oldu ama genel anlamda takımdan memnunum. Lige Fenerbahçe maçıyla üç puan ile başlarsak çok güzel olacak." şeklinde konuştu.

'ÜÇ DÖRT OYUNCUYA TEKLİFİMİZİ YAPTIK'

Transferlerin sürdüğünü vurgulayan Tomas, "Görüştüğümüz oyuncular var. İstanbul'da görüşmeler yapılıyor. Üç dört oyuncuya teklifimizi yaptık. Birkaç gün içerisinde yeni oyuncuları bekliyoruz. En acil stoper alacağız. Duruma göre bir orta saha ve forvet daha alacağız." ifadelerini kullandı.

'REMY YÜZDE YÜZ HAZIR DEĞİL'

Remy'nin form grafiği hakkında konuştuklarına dikkat çeken Tomas, "Fenerbahçe maçı kadrosunda olacak ama yüzde yüz hazır değil. İlk 11'de olmasa da ikinci devre oyuna girebilir." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal