Ritestream (RITE) coin nedir? Rite coin projesi ve yol haritası

Ritestream, film ve TV NFT'leri için merkezi olmayan küresel bir platform olarak vatandaşlarla buluşmuştur. Bunun üzerine merak edilen ritestream token nedir sorusuna vatandaşlar yanıt aramaktadır. Ritestream Coin hakkında merak edilenler ve bütün detaylar haberimizde yer almaktadır.

05.03.2022-18:42 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-18:48) Ritestream (RITE) coin nedir? Rite coin projesi ve yol haritası

Film ve eğlence prodüksiyonlarına fon sağlamak ve bunları oyun severlerle buluşturmak gün geçtikçe daha zor bir duruma gelmektedir. Film ve TV NFT'ler için gerekli olan sistem kuruldu. Ritestream token nedir, ritestream coin nedir bütün detaylar haberimizde...

RITE Coin nedir?

Rite coin, ritestream platformunun yerel belirteci olarak kullanılmaktadır. Maksimum arz miktarı 1.000.000.000 RITE coin olarak sabitlenmiştir. Aşağıdaki tüm işlemler için rite coin’e ihtiyaç vardır.

RITE coin nedir? RITE token nedir

RITE Coin satın almak isteyenler ise coin borsanın sitesinden kolaylıkla temin edebilir. Ritestream'in vizyonu, yaratıcı ekonomiyi demokratikleştirmek ve meta veri tabanında ve yaratıcılar ve topluluk için NFT'ler aracılığıyla gelir elde etmektir. 

Ritestream'in 4 temeli 

1-Topluluğun film/TV projesinin oluşturulmasına katılabileceği ve bu NFT'lerden gelir elde edebileceği film/TV içeriği için bir fırlatma rampası

2- Film/tv içeriği izlemek için bir tüketici uygulaması 

3- Film/TV NFT'leri 

4- B2B film/tv dağıtım platformu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal