Ripple'dan Yenilenebilir Enerjiye 44 Milyon Dolar

Kripto para kuruluşu Ripple yenilenebilir enerjiye yatırım yapmaya devam ediyor. Ripple'ın hedefi 10 yıl içinde tamamen yenilenebilir enerjiye geçmek.

12.10.2021-16:03 - (Son Güncelleme: 12.10.2021-16:03) Ripple'dan Yenilenebilir Enerjiye 44 Milyon Dolar

Ripple, Nelnet Renewable Energy ile birlikte 44 milyon dolarlık bir anlaşma yaptıklarını açıkladı. Yapılan duyuruda anlaşmanın büyük kısmını Ripple'ın karşılayacağı bildirildi. Projenin amacı ABD genelinde karbon ayak izini azaltmak olarak açıklandı.

Bu anlaşmayla beraber Ripple temiz enerji kaynaklı bir gelecek inşa etmek için güneş enerji panellerine fon sağlayacak. Anlaşma Sonrası Ripple yüzde 10 değer kazandı. Ripple resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada amaçlarının kar yapmak olmadığını daha yaşanabilir bir dünya için karbon ayak izinin düşürülmesinin elzem olduğunu bildirdi.


RİPPLE'IN HEDEFİ TAMAMEN YENİLENEBİLİR ENERJİYE GEÇMEK

Şirketten yapılan ayrı bir açıklamada Ripple'ın ana hedefleri açıklandı. 2030 yılına kadar ağaçlandırma, ve karbon ayak izini azaltacak projeleri destekleyeceklerini söylendi.

RİPPLE NEDİR?

Ripple 2012 yılında Ripple Labs tarafından kurulan blockchain teknolojisi içeren bir kripto paradır. Ripple'ın amacı büyük miktarlardaki paraları hızlı ve güvenli bir şekilde blockchain teknolojisi üzerinden yapmaktır

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal