Rıdvan Dilmen şampiyonluk yarışında kimin önde olduğunu açıkladı: Bu takım yüzde 66 şampiyon olacak

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Alanyaspor-Galatasaray maçı sonrası şampiyonluk iddiası hakkında konuştu. Dilmen, Galatasaray önde olsa da Fenerbahçe'nin çok efor sarf ettiğini dile getirdi. İşte detaylar...

16.04.2024-19:58 - (Son Güncelleme: 16.04.2024-19:58)

Eski futbolcu ve ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın deplasmanda Alanyaspor'u 4-0'la geçtiği maçın ardından Süper Lig'de 2023-24 sezonunu ve şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

“Bir daha böyle bir lig gelmeyecek”

Sözlerine ligde ilk 2 sıra ile 3 ve 4. arasındaki puan farkına vurgu yapan Dilmen, "Öyle bir lig yaşıyoruz ki üçüncünün matematiksel olarak şansı yok. Dördüncünün devre arasından beri şansı yok. 39 puan fark var. Böyle bir şey olur mu yani! 3'e ayrılmış bir lig var. 2 takım var. 3 ile 7 arasına sıkışmış takımlar var. Gerisine Allah selamet versin. Not alsınlar Bir daha böyle bir lig gelmeyecek. Bu kadar puan, bu kadar fark olan bir lig olmayacak" dedi.

“O takım yüzde 66 şampiyon olacak”

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a oranla daha fazla efor sarf ettiğini bildiren Dilmen, "Fenerbahçe canını veriyor Galatasaray önde. Galatasaray maçları dakikalara bölüyor yine önde. Fenerbahçe, Sivas deplasmanında rahat kazanır. Fenerbahçe'nin Konyaspor deplasmanından başka zorlanacağı maç görmüyorum Galatasaray derbisine kadar. Beraberliğin yettiği takım yüzde 66 şampiyon olacak. 3 skorun 2'sinin yaradığı takım yüzde 66 şampiyon olacak” ifadelerini kullandı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal