Reyting sonuçları belli oldu mu? Dün en çok izlenen dizi hangisi oldu? 25 Aralık 2023 reyting sonuçları

25 Aralık Pazartesi günü birçok dizi, film, program ve maç ekranlarda yerini aldı. Ne Gemiler Yaktım, Ömer, Safir ve Kudüs Fatihi: Selahaddin Eyyubi gibi başarılı yapımlar arasında hangisinin reyting listesinde zirvede yer aldığı merak ediliyor. Peki Reyting sonuçları belli oldu mu? Dün en çok izlenen dizi hangisi oldu? İşte 25 Aralık 2023 reyting sonuçları…

26.12.2023-12:49 - (Son Güncelleme: 26.12.2023-12:49) Reyting sonuçları belli oldu mu? Dün en çok izlenen dizi hangisi oldu? 25 Aralık 2023 reyting sonuçları

İzleyenler ve medya kuruluşları, 25 Aralık 2023 Pazartesi gününe ait reyting sonuçları hakkında bilgiler edinmeye çalışıyor. Dün akşam Ne Gemiler Yaktım, Ömer, Safir, Selahaddin Eyyubi gibi pek çok iddialı yapım ekranlarda yerini aldı. Günün tamamlanmasıyla beraber Total ve AB reyting sonuçları arama motorlarında sıkça sorgulanmaya başladı. Peki Reyting sonuçları belli oldu mu? Dün en çok izlenen dizi hangisi oldu?

Reyting sonuçları belli oldu mu?

25 Aralık 2023 Pazartesi reyting sonuçları an itibariyle netlik kazandı.

Total'de 1.sırada "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi", 2.sırada "Kızıl Goncalar, 3. sırada "Müge Anlı İle Tatlı Sert" yer aldı.

AB'de ise 1.sırada "Ömer", 2.sırada "Kızıl Goncalar", 3. sırada "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" yer aldı.

Reyting Sonuçları

Geçen haftanın reyting sonuçları (18 Aralık 2023)

Total'de reyting listesinin ilk sırasında Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, ikinci sırada Esra Erol'da, üçüncü sırada Ömer yer almıştı.

AB'de ise birinci sırada Ömer, ikinci sırada Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi yer alıyordu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal