Real Madridli Karim Benzema Thierry Henry'yi Geride Bırakarak Tarihe Geçti!

Real Madrid'in Fransız golcüsü Karim Benzema, Sevilla karşısında attığı golle kulüp bazında 361. golünü atmayı başardı. Karim Benzema bu sayede, Thierry Henry'yi geride bırakarak önemli bir başarıya imza attı.

29.11.2021-17:06 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-17:06) Real Madridli Karim Benzema Thierry Henry'yi Geride Bırakarak Tarihe Geçti!

İspanyol devi Real Madrid'in formasını terleten yıldız futbolcu Karim Benzema önemli bir başarıya imza attı. Karim Benzema, La Liga'da Sevilla karşısında kaydettiği golle kulüp tarihindeki 361. golünü atmayı başardı. Karim Benzema bu sayede Thierry Henry'yi geride bırakarak kulüp takım tarihinin en çok gol atan Fransız futbolcusu olmayı başardı.

KARİM BENZEMA'DAN BÜYÜK BAŞARI

La Liga'nın 15. haftasında lider Real Madrid, Sevilla'yı misafir etti. Mücadele başkent ekibinin 2-1'lik galibiyeti ile son buldu. Karşılaşma bu şekilde sona ererken İspanyol devi adına golleri 32. dakikada Karim Benzema ile takımın genç yıldızı Vinicus Junior 87. dakikada kaydetti.
Mücadelenin ardından La Liga tablosunun ikinci sırasındaki rakibi Atletico Madrid'in dört puan önüne geçmeyi başaran Real Madrid, üst üste dördüncü galibiyeti almayı başardı. Karşılaşmada 33 yaşındaki Fransız yıldız Karim Benzema, Real Madrid formasıyla 16. golünü atmayı başardı. Karim Benzema, Sevilla karşısında kaydettiği gol ile emekli futbol efsanesi Thiery Henyr'yi geride bırakacak kulüp futbolu tarihinin en çok gol atan Fransız futbolcusu olmayı başardı.
Karim Benzema, La Liga'da kaydetmiş olduğu 11 gol ile Gol Krallığı tablosunun zirvesinde yer alırken Benzema'yı 9 gol ile Juanmi ve Vinicius Junior yakından takip ediyor.

KARİM BENZEMA'NIN BAŞARISI BÜYÜK DİKKAT ÇEKTİ

Fransız yıldız Karim Benzema'nın, Sevilla karşısında attığı gol ile takımının Sevilla karşısında zafere taşımasında önemli rol oynaması ve kaydettiği gol ile imza attığı tarihi başarı gerek Fransız basınında gerek Avrupa basınında büyük yer buldu. Fransız yıldıza maçın ardından övgü dolu sözler geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal