Real Madrid'in UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasının ardından yaptığı sosyal medya paylaşımına Galatasaray yanıt verdi!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid'in yaptığı paylaşıma cevap verdi. Real Madrid'in sosyal medyadan yaptığı, 'Biz finalleri oynamayız, finalleri kazanırız.' şeklinde paylaşımına Galatasaray tarafından 2000'de Real Madrid'i yenip kazandığı Süper Kupa maçının görseli ile beraber 'Tebrikler, ama emin misiniz?' yanıtı geldi. Sosyal medyada yaşananlar taraftarlar tarafından ise yoğun ilgi gördü.

29.05.2022-11:27 - (Son Güncelleme: 29.05.2022-11:39) Real Madrid'in UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasının ardından yaptığı sosyal medya paylaşımına Galatasaray yanıt verdi!

Dün gece İngiliz ekibi Liverpool ile İspanyol ekibi Real Madrid arasında büyük bir heyecana sahne olan UEFA Şampiyonlar Ligi maçı oynandı. Oynanan mücadelede her ne kadar etkili oyun oynayan tarafn Liverpool olsa da Real Madrid bulduğu tek golle rakibini 1-0 geçmeyi başardı ve dev kupanın sahibi oldu. Kazanılan kupa sonrası Real Madrid taraftarları ve Real Madrid tribünleri büyük bir coşku yaşadı. Maçın ardından ise Real Madrid'in resmi sosyal medya paylaşımı dikkat çekti.

İspanyollardan dikkat çeken paylaşım geldi

UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid tarafından sosyal medyada, 'Biz finalleri oynamayız, finalleri kazanırız.' şeklinde bir paylaşım geldi. Yapılan bu paylaşıma Galatasaray ise sessiz kalmadı.


Yanıtları gecikmedi

Bu paylaşıma Galatasaray'ın resmi İngilizce hesabından yanıt geldi. Paylaşımda Galatasaray'ın 2000 yılında Real Madrid'i yenip kazandığı Süper Kupa maçının görseliyle beraber 'Tebrikler, ama emin misiniz?' cevabında bulunuldu.

Büyük yankı uyandırdı

Galatasaray'ın, İspanyol ekibi Real Madrid'e karşı yaptığı bu paylaşım sosyal medyadan çok büyük yankı uyandırmış durumda. Verilen cevaba başta sarı kırmızılılar olmak üzere diğer taraftarlar tarafından yoğun ilgi geldi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal