Liverpool Real Madrid maç özeti ve golleri izle Exxen TV8 | Liverpool Real youtube geniş özeti ve maçın golleri

Devler Ligi’nin en büyüğü bu gece oynanacak olan Liverpool Real Madrid karşılaşmasının sona erişiyle belli olacak. Dev maçın sonucu merakla beklenirken diğer yanda internet üzerinden Liverpool Real Madrid maç özeti ve golleri izle Exxen TV8, Liverpool Real youtube geniş özeti ve maçın golleri araştırmaları sürüyor.

29.05.2022-00:12 - (Son Güncelleme: 29.05.2022-00:12) Liverpool Real Madrid maç özeti ve golleri izle Exxen TV8 | Liverpool Real youtube geniş özeti ve maçın golleri

Avrupa’nın ve belkide dünyanın kulüpler bazındaki bir numaralı kupası olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde şampiyon Liverpool Real Madrid maçında son düdüğün çalmasıyla belli olacak. Son olarak 2018’de Ukrayna’da karşı karşıya gelen bu iki takımdan gülen taraf 3-1’lik skorla Real Madrid olmuştu. Liverpool ise bu kupayı 2019 yılında müzesine götürmüştü. Paris’te oynanacak Liverpool Real Madrid maçı öncesi nefesler tutulurken, her iki takım da maç öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı.

Liverpool Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasında Liverpool ile Real Madrid 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü TSİ 22.00’de Stade de France’da karşı karşıya gelecek. Dünyanın bir çok ülkesinde canlı olarak yayınlanacak olan karşılaşma Türkiye’de Exxen platformunda ve TV8 kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Liverpool Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi finali hakemi kim?

Liverpool Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi finali hakemi Fransa Futbol Federasyonu’ndan Clement Turpin olacak.

Liverpool Real Madrid özet

Dev eşleşmede 9. randevu

Devler Ligi finalinde karşılaşacak olan Liverpool ile Real Madrid bu arenada 9. kez kozlarını paylaşacak. Geride kalan 8 maçta 3 kez Liverpool, 4 kez Real Madrid kazanırken, 1 maç da berabere sonuçlandı. Real Madrid 10 gol atarken Liverpool ise 8 golle rakibine yanıt verdi.

Liverpool Real Madrid muhtemel 11'ler:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, van Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Henderson (Thiago), Salah, Mane, Diaz 

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Mendy, Kroos, Casemiro, Modric, Valverde, Vinicius, Benzema 

Liverpool Real Madrid maç özetini Exxen’in Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal