Galatasaraylı Omar Elabdellaoui, Norveç Milli Takımı'na katılmama kararı aldı!

Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdelloui, lig biter bitmez Milli Takım'a gitmenin risk olacağını düşünerek Norveç'ten gelen davet için af istedi. Futbolcunun tedbirli hareket ederek sarı kırmızılılarda yeni bir sayf açmaya kararlı olduğu aktarıldı.

29.05.2022-10:01 - (Son Güncelleme: 29.05.2022-10:15)

Galatasaray'da bu sezon etkisiz bir şekilde geçerken takımda talihsiz olaylar yaşayan futbolculardan birisi de Norveçli yıldız Omar Elabdelloui oldu. Oyuncu gözünde havai fişek patlaması nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Geçirdiği operasyonlar ve tedavinin ardından sarı kırmızılılar ile tekrardan yeşil sahalara dönen futbolcu performansıyla büyük alkış almıştı. Yıldız oyuncunun performansının ardından başka önemli takımların da ilgisini çektiği biliniyor. Hatta futbolcu etkili oyunuyla ülkesi Norveç'ten Milli Takım'a davet aldı.

Ülkesine gitmeyecek

Futbolcudan gelen son haberde tedbirli davranmak amacıyla lig biter bitmez, ülkesinin milli takımına katılmaya sıcak bakmadığı öğrenildi. Oyuncunun ülkesinden affını istediği aktarıldı. Galatasaray ile bu sezon başında geçireceği kampın çok önemli olduğunu düşünen Norveçli sağ bu tedbirli hareket etmeye kararlı. Gözünden geçirdiği talihsiz kaza nedeniyle 1 yıl sahalardan uzak kalan ve Galatasaray'da kontratının son senesine giren 30 yaşındaki futbolcu hem kulübe borcunu ödemek hem de sergileyeceği performansla yeni bir sözleşmeye varmak istiyor.


Yeni sezona konsantre oldu

Yıldız futbolcunun önümüzdeki sezon için büyük bir beklenti içerisinde olduğu ve çok konsantre bir şekilde çalışmalarına devam ettiği ise gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bu anlamda oyuncu ile ilgili gelişmeler yakından takip edilmeye başlanmış durumda. 

Kariyeri dikkat çekiyor

Galatasaray'ın futbolcusu Omar futbol hayatına Norveç'in Skeid takımında başladı. Sonrasında Manchester City altyapısının yolunu tuttu. Kariyerinde ardından Feyenoord ve Braunschweig takımlarının formasını terletti. Sonrasında ise Yunanistan ekibi Olimpiakos'un yolunu tuttu. Performansıyla dikkat çeken oyuncu ardından İngiliz ekibi Hull City'e katıldı. Son olarak ise 2020'nin yaz transfer döneminde Galatasaray'a transfer oldu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal