Galatasaray Adası satıldı mı? Başkan Burak Elmas ada ile ilgili aldıkları kararı resmen açıkladı

Galatasaray Adası'nın Katarlı iş adamlarına satılacağı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Başkan Burak Elmas, böyle bir şeye asla izin vermeyeceklerini söyledi.

28.05.2022-13:26 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-13:26) Galatasaray Adası satıldı mı? Başkan Burak Elmas ada ile ilgili aldıkları kararı resmen açıkladı

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Galatasaray adasının satışı ile ilgili çıkan haberler ile ilgili olarak çarpıcı bir açıklama yaptı.

Galatasaray Adası satılacak mı?

Sarı kırmızılı taraftarların ortaya çıkan haberlerin ardından çok sert tepki göstermesinin ardından Başkan Burak Elmas'tan konuya ilişkin olarak açıklama geldi.


Burak Elmas resmen açıkladı

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Galatasaray adasının satışı ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda ; 

' Galatasaray Adası'nı bizim dönemimizde uzun süren bir hukuki mücadele sonucunda kiracıdan arındırarak tekrar kulübümüze kazandırdık. Galatasaray var oldukça, Galatasaray Adası'nın satılması söz konusu dahi olamaz. Galatasaray hayatta oldukça, Galatasaray Adası'nın satılması gibi bir opsiyon mümkün değil. Galatasaray Adası'nda yapılacak herhangi bir işlemin, kulübümüzün genel kurulundan yani üyelerimizin onayından geçmesi gerekir. Galatasaray genel kurulu böyle bir şeye asla izin vermez. Başta biz asla izin vermeyiz. ' ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal