Ramazan Bayramı’nda toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul’da metrobüs, metro, otobüs seferleri bedava mı 2024?

Önümüzdeki hafta idrak edilecek olan Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların gündeminde bayramda toplu taşıma bedava mı sorusu yer alıyordu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ise konu hakkında müjde niteliğinde bir açıklamada bulundu. Peki Ramazan Bayramı’nda toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul’da metrobüs, metro, otobüs seferleri bedava mı 2024? İşte detaylar…

05.04.2024-16:21 - (Son Güncelleme: 05.04.2024-16:21)

İstanbullulara Ramazan ayı öncesinde İBB’den müjdeli habere geldi. Yapılan açıklamada bayramda toplu ulaşımın ücretsiz olup olmayacağı sorusuna yanıt verilirken gerekli tüm hazırlıkların da tamamlandığı bildirildi. Vatandaşlar ise Ramazan Bayramı’nda toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul’da metrobüs, metro, otobüs seferleri bedava mı 2024? sorularıyla arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 

Ramazan Bayramı’nda toplu taşıma ücretsiz mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul'da toplu ulaşım ücretsiz olacak. 10-12 Nisan tarihleri arasında, kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahipleri belediyeye ait toplu taşıma araçlarını ücretsiz olarak kullanabilecekler. Bayram süresince İETT, olası yoğunluklara karşı ek araçlarla hizmet verecek. Metro İstanbul'da ise bayramın 1. ve 2. günü seferler, sabah 06.00 ile gece 00.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Ramazan Bayramı’nda toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul’da metrobüs, metro, otobüs seferleri bedava mı 2024?

İstanbul’da metrobüs, metro, otobüs seferleri bedava mı 2024?

12 Nisan Cuma günü, M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı, M1B Yenikapı-Kirazlı/Bağcılar, M2 Yenikapı-Hacıosman, M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı, M5 Üsküdar-Samandıra, M6 Levent-Boğaziçi Ü./Hisarüstü ve M7 Yıldız-Mahmutbey metro hatlarında Gece Metrosu uygulaması hizmet verecek Şehir Hatları vapurlarında ise "Pazar/Resmi Tatil" günlerindeki sefer tarifesi geçerli olacak. İBB Deniz Taksileri ise 7/24 hizmet vermeye devam edecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal