Son Dakika! Şanlıurfa'da korkunç kaza: 1'i polis 4 kişi hayatını kaybetti!

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde meydana gelen feci kaza, bir ailenin bayram tatili için yola çıkışını trajediye dönüştürdü. Otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu yaşanan kaza, bölgede derin üzüntüye neden oldu.

05.04.2024-15:48 - (Son Güncelleme: 05.04.2024-15:48) Son Dakika! Şanlıurfa'da korkunç kaza: 1'i polis 4 kişi hayatını kaybetti!

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde meydana gelen feci kaza, bayram tatili için yola çıkan bir ailenin hayatını kaybetmesine neden oldu. Otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu gerçekleşen kaza, bölgede büyük üzüntüye sebep oldu. Kazada, Polis Özel Harekat memuru Batuhan Akar ile eşi Halime Akar olay yerinde, çocukları Tunahan Akar ve Umay Akar ise kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. İşte, kaza hakkındaki detaylar:

Kaza nasıl gerçekleşti?

Kaza, Bozova ilçesine bağlı Çakmaklı Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Batuhan Akar idaresindeki otomobil ile İbrahim Halil Y. yönetimindeki kamyonun çarpışması sonucu trajik olay yaşandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Özel Harekat memuru Batuhan Akar ile eşi Halime Akar, kaza yerinde yaşamını yitirdi. Çocukları Tunahan Akar ve Umay Akar ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Bayram tatili için yola çıktılar

Hayatını kaybeden polis memurunun ailesinin, bayram tatili için memleketlerine gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Ancak bu yolculuk, acı bir şekilde sona erdi. Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma ise devam ediyor. Bölgeden gelen korkunç görüntülerde, bir kişinin "Katliam bu katliam" dediği duyuldu. Bu acı olay, hem ailenin yakınlarını hem de bölgedeki insanları derin üzüntüye boğdu. Şanlıurfa'da yaşanan bu korkunç kaza, ailenin hayatını kaybetmesiyle büyük bir acıya dönüştü. 


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal