Ramazan Bayramı arefe günü mesajları ve sözleri: 2024 en güzel anlamlı, kısa, uzun ve duygusal arefe günü sözleri ve mesajları

Ramazan ayının son günü olarak bilinen arefe gününün anlam ve önemini sevdikleriyle paylaşmak isteyen vatandaşlar, 2024 en güzel anlamlı, kısa, uzun ve duygusal arefe günü sözleri ve mesajları araştırmalarını yapıyor.

09.04.2024-12:46 - (Son Güncelleme: 09.04.2024-12:46)

Müslümanlar için bayram müjdecisi olan Ramazan Bayramı arefesi bugün idrak ediliyor. On bir ayın sultanı Ramazan ayını uğurlayacak olan arefe gününü sevdikleri ve aileleriyle beraber kutlamak amacıyla internete yönelerek en güzel ve anlamlı arefe günü mesajları ve sözleri araştırmalarını sürdürüyor. Arefe günü için özel olarak hazırladığımız mesaj ve sözleri haberimizde bulabilirsiniz.

Ramazan Bayramı arefe günü mesajları ve sözleri

Arefe gününde dualarımızın kabul olması dileğiyle, sevdiklerimizle birlikte nice mutlu bayramlara... Hayırlı Bayramlar!

Arefe gününde tüm dualarımızın, samimiyetimizin ve sevgimizin kabul olması dileğiyle... Nice mutlu ve huzurlu bayramlara!

Arefe gününde kalplerimiz, sevgi ve şefkatle dolup taşsın. Dualarımızın kabul olması, huzurumuzun daim olması dileğiyle... Bayramınız mübarek olsun!

Arefe günü, manevi huzurumuzu bulduğumuz, dualarımızı yürekten ettiğimiz bir gün olsun. Nice mutlu, huzurlu bayramlara...

Arefe günü, geçmişteki hatalarımızı telafi etme, geleceğe umutla bakma ve dualarla güçlenme günüdür. Tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle... Hayırlı Bayramlar!

Arefe günü, gönüllerin bir olduğu, duaların kabul edildiği, manevi huzurun doruklara çıktığı bir gün olsun. Bayramınız mübarek olsun!

Ramazan Bayramı arefe günü mesajları ve sözleri: 2024 en güzel anlamlı, kısa, uzun ve duygusal arefe günü sözleri ve mesajları

Arefe gününde sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz güzel anlar, dualarınızın kabul olması ve huzur dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle... Hayırlı Bayramlar!

"Duaların en hayırlısı arife günü yapılan duadır.”

Arefe gününe ulaştık çok şükür bayrama da kavuşmak nasip olur inşallah."

"Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu günde yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle."

"Sevgi paylaşmaya değer. Umut pencereniz daima açık olsun. Yüzünüzde bir tebessüm, yüreğinizde sevgi eksik olmasın.."

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu günde yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle. Arefe gününüz kutlu olsun.

Her gününüzün bayramı muştuşayan arefe günü gibi olması dileğiyle.

Şeytan arefe gününden başka bir günde daha zelil , rezil, hakir ve kinli görünmez. Arefe gününüz mübarek olsun.

En kötü gününüz bu Kurban Bayramı arefesi gibi güzel olsun. Kurban Bayramına kavuşmanızı dilerim.

"Sevgi dolu sofralarınız bereketli, kalpleriniz sevgiyle dolsun. Bayramınız mübarek olsun."

"Ramazan Bayramı'nın huzurunu ve sevincini sevdiklerinizle paylaşmanız dileğiyle. Arefe gününüz kutlu olsun."

"Bu bayramda da birbirimize kenetlenerek, sevgi ve saygıyla daha güzel bir geleceğe adım atalım. Hayırlı Arefe'ler."

"Arefe günü dualarınızın kabul, kalplerinizin huzurla dolması dileğiyle. Bayramınız mübarek olsun."

"Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlara vesile olması dileğiyle. Arefe gününüz mübarek olsun."

"Arefe günü duaların en güzel şekilde kabul olduğu bir zaman dilimidir. Rabbim dualarımızı kabul etsin, yüzümüzden tebessüm eksik olmasın. Ramazan Bayramınız mübarek olsun!"

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal