Radamel Falcao Sezon Sonu Ayrılabilir

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Radamel Falcao, önümüzdeki sezon takımdan ayrılabileceği konuşuluyor. David Beckham'ın sahibi olduğu takımda forma giyecek.

29.03.2021-17:02 - (Son Güncelleme: 29.03.2021-17:02) Radamel Falcao Sezon Sonu Ayrılabilir

Galatasaray'da forma giyen Kolombiyalı yıldız futbolcu Radamel Falcao, önümüzdeki sezon takımdan ayrılacağı söyleniyor.

Geçtiğimiz sezon Monaco'dan büyük umutlarla alınan yıldzı golcü, sakatlıklar nedeniyle beklenilen performansı gösteremeyerek hayal kırıklığı yaratmıştı. Senelik maaşı yüksek olan Falcao, bonservissiz ayrılacağı konuşuluyor. 

Radamel Falcao, Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami ile daha önceden anlaşmaya vardığı, ancak bu transfer gerçekleşmemişti. Sarı-kırmızılılardan bonuslar hariç senelik 6 milyon euroya yakın ücret alan 35 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu, maaşını bırakması halinde bonservissiz olarak ayrılabilecek.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 13 maça çıkan Falcao, 8 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Yaşadığı sakatlıklara rağmen çıktığı maçlarda sergilediği performans ve attığı şık gollerle büyük beğeni kazanmıştı.

İstanbul'a geldiğinde havalimanında 25.000'den fazla taraftar karşılamıştı. Radamel Falcao, ligin 4. haftasında Kasmpaşa'yı mağlup eden golü atarak çıktığı ilk maça golle başlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal