PUBG Mobile Orest nedir, ne demek?

Ülkemizde en çok oynanan oyunlar arasında bulunan PUBG Mobile'nin en son yayınlanan güncellemesinden sonra oyunda yer alan Orest kelimesi merak edildi. Peki PUBG Mobile Orest nedir? detaylar haberimizde yer almaktadır.

05.04.2022-23:38 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-23:39) PUBG Mobile Orest nedir, ne demek?

Ülkemizde en çok oynanan oyunlar arasında bulunan PUBG Mobile'ye gelen son güncelleme sonrası oyunda yer alan Orest kelimesi merak edildi. Dünyanın en popüler oyunları arasında alan PUBG Mobil oyunu son yükseltmelerinden sonra oyuna birçok yenilik geldi. Oyunculara çeşitli deneyimler sunan PUBG Mobile'nin 1.9 güncellemesinden sonra yeni gelen Orest isimli güncelleme dikkatleri çekti. Oyun içinde geçen Orest kelimesi oyuncular tarafından araştırılmaya başladı.

PUBG Mobile Orest nedir, ne anlama geliyor

PUBG Mobile Orest nedir?

Bu tür çevrimiçi oyunlarda belirsiz olan Orest'in kelime anlamına bakmak daha doğru olacaktır. Orest kelimesi PUBG oyununda henüz resmiyet kazanmamıştır. Bu yüzden PUBG Mobie resmi sitesinde Orest hakkında bir bilgi bulunamamaktadır. PUBG Mobil tarafından Orest hakkında bir bilgilendirme yapılmadığı için Orest'in ne olacağı henüz belli değildir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal