PUBG Mobile 2.0 güncellemesi çıktı mı, ne zaman çıkacak? PUBG Mobile 2.0 güncelleme ile gelecek özellikler neler, neler değişecek?

PUBG Mobile tutkunları oyunun yeni sürümünü merakla bekliyor. Güncelleme için sabırsızlanan oyun tutkunları PUBG Mobile 2.0 güncellemesi çıktı mı? Ne zaman çıkacak? Yeni güncelleme ile oyuna hangi özellikler eklenecek? Gibi pek çok soruya yanıt arıyor.

04.04.2022-22:59 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-22:59) PUBG Mobile 2.0 güncellemesi çıktı mı, ne zaman çıkacak? PUBG Mobile 2.0 güncelleme ile gelecek özellikler neler, neler değişecek?

Bütün dünyada sıkı takipçileri olan PUBG Mobile yeni bir güncelleme ile oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyun tutkunları yeni sürümün ne zaman çıkacağını veya güncelleme ile birlikte oyuna ne tür yeni özelliklerin ekleneceğini merak etmeye başladı. Konuyu sık sık araştıran oyun severler PUBG Mobile güncellemesini gündeme getirdi. Güncelleme ile birlikte karakterlere, kıyafetlere ve silahlara gelecek yeniliklerin yanında savaş alanlarına da yeni eklemeler yapılabilir. Her sürümde kullanıcılarının beklentilerini karşılamayı başaran PUBG Mobile, yeni sürümüyle merak uyandırıyor. Oyuncularının isteklerine ve beklentilerine cevap veren PUBG Mobile, dünya çapında geniş kitleler tarafından oynanmakta ve savaş oyunları arasında lider konumunda yer alıyor. PUBG Mobile 2.0 Güncellemesi için sabırsızlanan oyun tutkunları araştırmalarına başladı. PUBG Mobile 2.0 Güncellemesi ile birlikte oyuna yeni haritalar ekleneceği yönünde bazı bilgiler sızdırılmış durumda.

PUBG Mobile 2.0 Güncellemesi ile birlikte oyuna birçok yeni özellik ekleneceği konuşulmasına rağmen, konuyla ilgili henüz net bir bilgi mevcut değil. Oyunun daha önce gerçekleşen güncellemelerini göz önüne alan oyuncular, yeni sürümle birlikte büyük özelliklerin oyuna ekleneceğini düşünüyor. PUBG Mobile 2.0 Güncellemesi yeni sezon güncellemesi olarak değerlendirilirken, güncelleme sonrası PUBG Mobile görkemli etkinlikler düzenleyecek. Bu etkinlikler kapsamında PUBG Mobile oyuncularına verilecek ödüller ve hediyelerin de göz dolduracağı tahmin ediliyor. Güncelleme ile alakalı net bir açıklama bulunmuyor.

PUBG1

Paramo haritası

Birçok yabancı kaynakta yer alan bilgilere göre, PUBG Mobile 2.0 Güncellemesi ile birlikte oyuna gelecek özellikler sızdırıldı. Bu kaynakların haberleri dikkate alındığında PUBG Mobile son güncellemesi ile birlikte yeni oyun modları, yeni haritalar ve silah güncellemeleri gibi pek çok özellik oyuna eklenecek. PUBG Mobile 2.0 Güncellemesi ile birlikte oyuna Paramo adında yeni bir haritanın ekleneceği değerlendiriliyor. Daha önce PUBG Mobile oyununun bilgisayar sürümünde görülen Paramo haritası, mobil sürümüne de eklenecek. Paramo haritasıyla birlikte oyunculara yeni görevler ve daha büyük hediyeler verilecek gibi duruyor. Paramo çok büyük bir harita olmamakla birlikte içinde volkanik dağ bulunmaktadır. Haritada dağ yamaçları, engebeli araziler ve zor şartlar olması oyuncuları zorlayarak oyunu daha keyifli bir hale getirmekte.

MG3 silahı

PUBG Mobile 2.0 Güncellemesi ile birlikte oyuna yeni silahlar da eklenecek. Yeni sürüm ile birlikte oyuna dahil olacak olan MG3 silahı, oyunculara etkili bir savunma sağlayacak. Oyunda her silahın bir kullanıl alanı olmasıyla birlikte MG3, düşmanı karşılamak için kullanılan ve yavaş hareket etmeye uygun bir silahtır. Sabit bir konum alındığında düşmanı yaylım ateşine tutarak, silahı kullanan oyuncuya büyük bir avantaj sağlar.

Dirt Bike

PUBG, genellikle ormanlık ve dağlık alanlarda geçen bir savaş oyunudur. Oyuncular zorlu şartlarda hayatta kalma mücadelesi verir. Yeni sürüm ile birlikte bu şartlara uygun olarak kullanılacak araçlara bir yenisi daha ekleniyor. Dağlık ve engebeli yollarda düşmandan kaçmayı sağlayacak yeni bir motor oyuna dahil olacak. Dirt Bike isimli bu motor ile birlikte zorlu araziler artık o kadar da aşılmaz olmayacak. PUBG Mobile 2.0 Güncellemesi ile birlikte oyuna, uzun zamandır geliştirilme aşamasında olan Metro Royale modunun da eklenmesi gündemde. Oyuncuların merakla beklediği bu oyun modunun ekleneceği kesin olmamakla birlikte sızdırılan bilgiler arasında heyecan verici bir konumda duruyor.

PUBG Mobile güncellemesi nasıl yapılır?

PUBG Mobile 2.0 Güncellemesi ile beraber oyuna pek çok yeni özellik eklenecektir. Oyuna gelen güncellemeleri tamamlamadan oyuna giriş yapmak mümkün değildir. Android ve İOS işletim sistemine sahip akıllı cihazlarda genellikle güncellemeler otomatik yapılmaktadır. Güncellemelerin otomatik olarak gerçekleşmediği durumlarda kullanıcılar nasıl güncelleme yapacaklarını merak etmektedir. Oyuna girmeye çalıştığınızda güncelleme uyarısı alıyorsanız veya kendi mobil verinizi kullanıyorsanız uygulamanız gereken birkaç adım bulunuyor.

Bu gibi durumlarda öncelikle, İOS veya Android cihazında uygulama mağazasına giderek, arama kısmına ‘PUBG Mobile’ yazıp oyunu bulun. Oyunun indirme kısmında ‘Yükle’ butonu değil de ‘Güncelle’ butonu karşınıza çıkacak. Güncelle butonuna bastığınızda oyunun yeni sürümü yüklenir ve oyununuzun güncellemesi tamamlanır. Ayrıca PUBG Mobile giriş yapınca sol tarafta bir indirme ikonu karşısına çıkacaktır. O indirme ikonuna tıkladığınızda oyun içindeyken indirmeniz gereken güncellemeler olup olmadığını da kontrol etmiş olursunuz. Güncelleme yapmadığınız takdirde oyununuz eski sürümüyle çalışmayacaktır. Oyuna girebilmek için güncel sürümü kullanmanız gerekir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal