Reddit rplace void ne demek? The Void Reddit nedir?

Türkiye'de büyük ilgi görmeye başlayan Reddit rplace, birkaç Twitch yayıncılarının da katılımıyla büyük kitlelere ulaşmaya başladı. Sosyal ağ sitesi Reddit'te başlatılan proje ise çok sayıda insan tarafında araştırılamaya başlandı. Peki, Reddit rplace void ne demek? The Void Reddit nedir?

04.04.2022-22:54 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-22:54) Reddit rplace void ne demek? The Void  Reddit nedir?

1 Nisan 2017 tarihinde sosyal ağ sitesi Reddit'te başlatılan ve 3 gün sürdürülen sosyal deney projesi bu yıl tekrar açıldı. Türkiye'de büyük ilgi gören projeye bazı Twitch yayıncıları da katlınca büyük kitlelere ulaştığı görüldü. Projenin bu kadar ilgi görmesi sonrası çok sayıda kullanıcı Reddit rplace void'in ne olduğunu araştırmaya başladı.

Reddit rplace void ne demek?

Reddit rplace void ne demek?

Place, kayıtlı olan kullanıcılarda 16 renkten oluşan bir palette tek bir pikselin rengini değiştirebilen r/place isimli bir subreddit'te bulunur. Kullanıcılara her 5 dakika ile 20 dakika arasında bir pikseli koymalarına izin veriliyor. 

Reddit rplace void ne demek?

2017 yılında çıkarıldıktan sonra yapılan 3 günlük deneyde Reddit yönetimi deneyi sonlandırdı. Deneyin sonlandırılması sonrası ise 1 milyondan fazla kullanıcı verilen tuvali düzenledi ve toplam 16 milyondan fazla piksel tuvale yerleştirdi. Deneyin tamamlanmasını ardından ise yaklaşık 90.000 kullanıcı aktif olarak Place'de düzenleme yapmış oldu.

Reddit rplace void ne demek?

The Void Reddit nedir?

İngilizce'de geçersiz ve boş anlamlarında kullanılan Void kelimesi, Reddit rplace'de kullanıcıların tuvalin üstünde yaptıkları tasarımları siyah renge boyayan, yok oluşu sembol eden ve aynı zamanda da hiçbirşeyin sonsuza kadar devam etmeyeceğini sürekli kullanıcılara hatırlatan siyah bir lekedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal