iPhone abonelik sistem ile taksitli satış modeline geçiyor! iPhone modellerinin aylık abonelik ücretleri

Teknoloji devi Apple, kullanıcılarının istedikleri telefonlara daha rahat ulaşabilmelerini sağlayacak abonelik sistemli taksitli satış modelinin duyurusunu yapmıştı. Yapılan bu duyurunun hemen ardından ise iPhone modellerinin aylık abonelik ücretleri belli oldu.

04.04.2022-13:43 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-13:43) iPhone abonelik sistem ile taksitli satış modeline geçiyor! iPhone modellerinin aylık abonelik ücretleri

Dünya genelinde çok sayıda kullanıcının tercih ettiği İPhone modellerinin üreticisi Apple, abonelik sistemi dahilinde taksit ödeyerek İPhone modellerinden birinin sahibi olunabilecek yeni bir satın alma modeli hakkında bir çalışma yaptıklarını açıklamıştı.

iPhone modellerinin aylık abonelik ücretleri

Söz konusu sistem, uygulamaya veya platforma üye oluyormuş gibi işleyecek ve aylık belirlenen miktarlarda ödeme yapılarak yeni bir cihazın sahibi olmanın önü açılacak. Projenin ta olarak tamamlanmadığı konusu açıklanırken yeni satış modelinde İPhone telefonların ne kadara satılacağı büyük merak konusu oldu.

Yeni sistemin aylık fiyatlarına ulaşmak isteyen kullanıcılar 'iPhone modellerinin aylık abonelik ücretleri ne Kadar?' şeklindeki sorularına yanıt ararken yeni sistem çalışmasının konuyla ilgili bazı detaylarının belirlendiği ortaya çıktı.

iPhone modellerinin aylık abonelik ücretleri

iPhone modellerinin aylık abonelik ücretleri

Abonelik sistemini başlatacak olan Apple, bu uygulama ile birlikte üyelik sistemini başlatacak ve kullanıcılardan ayılı belli bir miktar ödeme alacak. Üye olmuş gibi platforma ödeme yapan kullanıcı ise yeni bir iPhone modelini satın alabilecek.

Apple’ın bu hizmetinin Türkiye’ye ne zaman geleceği veya Türkiye'de uygulamaya alıp almayacağı konusunda henüz net bir bilgiye ulaşılamazken ortaya atılan iddialara göre ise yeni iPhone modelleri için belirlenen aylık abonelik ücretleri ise şu şekilde olacak:

- iPhone 13: 35 dolar

- iPhone 13 Pro: 45 dola

- iPhone 13 Pro Max: 50 dolar

iPhone modellerinin aylık abonelik ücretleri

Bu adımda başarılı olmayı hedefleyen Apple, daha sonra Apple Music ve Apple Arcade gibi dijital aboneliklerin yanına benzer bir aboneliğem sahip yeni abonelik sistemini getirmeyiplanlıypr.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal