PTT'de Yeni Dönem! Elektrikli Skuter ile Dağıtım Başlıyor

Koronavirüs nedeniyle bireysel araçlara yönelen Türkiye, elektrikli skuterleri ticari kullanım amacıyla da yollara çıkarmaya başladı.

18.06.2021-09:35 - (Son Güncelleme: 18.06.2021-15:34) PTT'de Yeni Dönem! Elektrikli Skuter ile Dağıtım Başlıyor

Son dönemlerde popülerliği artan elektrikli skuterler, hem bireysel kullanıcıların hem de ulaşımla hizmet veren firmaların gözdesi haline geldi. Temassız ve hızlı hizmetin önemli olduğu salgın dönemine bu yöntemle teknolojik adım atan firmalardan birisi de Posta Telgraf Teşkilat’ı (PTT) oldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu İstanbul’da bugünden itibaren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada bugünden itibaren PTT'de yeni bir dönemin başladığını açıkladı. Buna göre İstanbul’da bugünden itibaren PTT dağıtım görevlileri teslimatlarını elektrikli skuter ile yapacaklar.

Bakan Karaismailoğlu twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Ülkemizin en köklü kurumlarından #PTT, yenilikçi stratejileriyle geleceğe hazırlanırken hizmet verdiği sektörlere yön vermeye devam ediyor.

İstanbul’da bugünden itibaren PTT dağıtım görevlileri teslimatlarını #çevreci ulaşım aracı olan #elektrikli #skuter ile yapacaklar.

PTT ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

Koronavirüs vakalarının artması sonucu alınan tedbirler arasında olan sokağa çıkma yasağında PTT açık mı ve çalışıyor mu sorusu, vatandaşların çalışma saatlerini en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Tam kapanma kapsamında alınan karara göre, 29 Nisan 17 Mayıs tarihleri arasında sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Peki, PTT sokağa çıkma yasağında açık mı? İşte, tam kapanmada PTT çalışma saatleri...

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA PTT AÇIK MI?

Zorunlu kamu hizmetlerinin sürdürülmesi için gerekli kamu kurum ve kuruluşları ile işletmeler (Havalimanları, limanlar, sınır kapıları, gümrükler, karayolları, huzurevleri, yaşlı bakım evleri, rehabilitasyon merkezleri, PTT vb.),buralarda çalışanlar ile ibadethanelerdeki din görevlileri, Acil Çağrı Merkezleri, Vefa Sosyal Destek Birimleri, İl/İlçe Salgın Denetim Merkezleri, Göç İdaresi, Kızılay, AFAD ve afet kapsamındaki faaliyetlerde görevli olanlar ve gönüllü olarak görev verilenler, cemevlerininde de ve görevlileri yasaktan muaf olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal