PTT önünde kuyruk oluştu: Aktif Bank devlet yardımlı 15 Bin TL ihtiyaç kredisi fırsatını açıkladı

Gündelik hayatta ihtiyaç kredisi kapsamında eğitimden sağlığa, evlilikten konut alımına kadar farklı alanlara yönelik talepler banka kredileri ile karşılanıyor. Uygun faiz oranı ve esnek ödeme limiti ile PTT Aktif Bank işbirliği ile yeni kredi fırsatlarını duyurdu. İhtiyaç kredisi kapsamında yapılacak başvurular kısa sürede değerlendirilerek tutar hesaba yatırılacak.

19.04.2022-12:50 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-12:50) PTT önünde kuyruk oluştu: Aktif Bank devlet yardımlı 15 Bin TL ihtiyaç kredisi fırsatını açıkladı

PTT, Aktif Bank ile  güzel bir anlaşma yaptı. Bu anlaşmadan faydalanmak için N Kolay kredi talebi için belirli başvuru şartlarının karşılanması gerekiyor. PTT tarafından belirlenen 36 ay vadeli 15 bin TL tutarında N Kolay kredi için yüzde 2.19 faiz oranı belirlendi. Başvuru işlemleri PTT şubelerine gidilerek kısa sürede yapılabilir.


Aktifbank, N Kolay kredi detayları

PTT N Kolay kredi kapsamında ihtiyaç duyan vatandaşlara acil ihtiyacını giderme fırsatını tanıdı. Kredi talebinde bulunabilmek için PTT şubelerine gitmeye gerek kalmadan online başvuru işlemleri de gerçekleştirilebilir. Kısa mesaj yolu ile N Kolay kredi başvurusu sağlanabilir. 36 ay vade fırsatı ile sunulan 15 bin TL değerindeki N Kolay kredisi için aylık taksit tutarı 649 TL olarak belirlendi. Toplamda ödenmesi gerekecek olan miktar 23.459 TL’yi buldu.


Şubeye gitmeden sms ile kredi başvurusu

15 bin TL tutarında, yüzde 2.19 faiz ve 36 aya varan vade oranı ile PTT şubelerine giderek N Kolay Kredi başvurusu yapılabilecek. Sms aracılığı ile başvuruda bulunmak isteyenler için cep telefonu üzerinden talep oluşturabilmesi mümkün hale geliyor. Cep telefonunun kısa mesaj kısmına PTT yazarak bir boşluk bırakıp TC kimlik numarası yazılmalıdır.

3050’ye kısa mesaj olarak gönderilebilir. Başvuru onaylandığı anda kısa mesaj ile bilgilendirme yapılır. Onay verildiği andan itibaren kayıtlı hesap numarasına para aktarımı gerçekleşir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal