En kolay kredi veren bankalar - Gelir belgesiz hızlı kredi veren bankalar 2022

Gerek günlük ihtiyaçlar gerekse daha önemli işler için bankalardan kredi çekmek isteyenlerin sayısı her geçen gün artmaktadır. Bankalar ise kredi vermek için birçok şart aramaktadır. Bunun yanı sıra kolayca kredi veren bankalar da mevcuttur.

28.03.2022-21:51 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-21:51) En kolay kredi veren bankalar - Gelir belgesiz hızlı kredi veren bankalar 2022
Bilindiği üzere bankalar kredi vermek için pek çok şart ve bunların yanı sıra kefil gibi şartlar öne sürmektedir. Ancak nakit ihtiyaçları acil olduğunda kredi alma isteği olan kişiler bu durumda oldukça zorlanmaktadır. Bunun için kolay kredi veren bankaları araştırdık. 

Şubeye gitmeye gerek kalmadan kredi alabilmek 

Akıllı telefon veya tabletler gibi cihazlardan şubesiz bir şekilde bankacılık hizmetini yürüten birçok banka mevcuttur. Bu işlemlere ek olarak şubeye gitmeye gerek kalmadan da internet bankacılığı üzerinden kredi veren bankalar, kredi almak isteyenlere kolaylık sağlamaktadır. Kredi talebi esnasında ise belge toparlama gibi bir zaman kaybı da olmamaktadır. 
kolay kredi

2022 yılı kolay kredi veren bankalar

Şubeden veya intenet bankacılığından kredi veren bankalar fark etmeksizin sizin kredi notunuza büyük önem verirler. Sizler istediğiniz kredi miktarını yazarsınız ve Kredi Kayıt Bürosu incelenerek sizin talebe uygun kredi notunuzun olup olmadığı incelenir. Sizden bir şey talep etmezler çünkü bu alanlara e-devlet üzerinden erişebilirler. Kolay bir şekilde kredi alabileceğiniz bankalar ise;
-Enpara
-CEPTETEB
-Aktifbank N Kolay Kredi
-Denizbank Dijital Deniz

Enpara kolay kredi alımı 

QNB Finansbank’ın şubesiz kredi fırsatı sunduğu Enpara ile anında krediye ulaşabilir ve ihtiyacınız olan tutarı almaya hak kazanırsınız. Şubeye gitmeden de kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Bunun için ücret talep edilmemektedir. Masraf olarak sadece sigorta vardır ve kredinizi hangi vadede almak isterseniz isteyin %1.79 faiz oranı uygulanmaktadır. Örneğin, 
Tutar        Vade    Taksit
10.000 TL   36       401,71 TL
20.000 TL   36       803,43 TL
30.000 TL    36      1.205,14 TL
Ayrıca belirtmek gerekir ki kredi almak için banka müşterisi olma şartı yoktur. Sizin talebiniz üzerine belgeler hazırlanır ve banka çalışanı sizi ziyaret eder. Böylece belgeleri imzalarsınız.

CEPTETEB şubesiz ihtiyaç kredisi

TEB'in şubeye gerek kalmadan hizmet veren alanı olan CEPTETEB 36 aya dek vade imkanı sunmaktadır. Bu imkan ise yine herkese açıktır. İhtiyacınız olan  1.000 TL ile 75.000 TL arasında miktarlarda kredi alma şansınız vardır. %1.60 faiz oranlarından da faydalanabilirsiniz. Önek miktar ile;
Tutar          Vade   Taksit
10.000 TL    36     387,31 TL
20.000 TL     36    774,61 TL
30.000 TL     36    1.161,92 TL
Enpara ile aynı şekilde banka istediğiniz zaman size bir çalışan göndererek belgeleri imzalamanızı sağlar. 

N Kolay ile kolay bir şekilde kredi almak

Bu hizmet ise Aktifbank tarafından sunulmaktadır. İhtiyacınıza göre  2.000 TL ile 40.000 TL arasında nakit alma hakkınız vardır. Bunlar için yine bir belge veya şubeye gitme şartı yoktur. Yine belirtmek gerekir ki bunlardan faydalanmak için banka müşterisi olma şartı aranmaz. Önek ödeme tablosu ile açıklamak gerekirse;
Tutar        Vade     Taksit
10.000 TL   36        482,13 TL
40.000 TL   36        1.928,52 TL

Dijital Deniz kolay kredi alımı

Denizbank'ın bir kuruluşu olan Dijital Deniz verdiği hizmetin kalitesi ve aktifliğinden kaynaklı olarak adından sıkça söz ettirmektedir. 48 aya kadar nakit kredi ihtiyacınızı isterseniz bu bankadan karşılayabilirsiniz. Düşük faiz oranı da bu bankanın tercih edilmesinin bir diğer sebebidir. 

Kolay kredi veren diğer bankalar hangileridir?

Söz ettiğimiz bankalar haricinde yine kolay kredi imkanı sağlayan başka bankalarda vardır. Bu bankalar ise,
-Akbank Direkt Kredi: Dijital bankacılık hizmeti ile 20 bin Lira’ya kadar kredi veren Akbank Direkt Kredi imzasız kredi kullanma imkanı sunmaktadır.
-ING e-kredi: ING hem kendi müşterilerine hem de müşterisi olmayan kullanıcılara şubeye gitmeden kredi imkanı sunmaktadır. Kredi notu incelemesi sonucunda ihtiyacınız olan krediyi alabilrsiniz. 
-Yapı Kredi Anında Kredi: Şubeye gitmeye gerek kalmadan kredi veren Yapı Kredi, kendi uygulaması üzerinden anında nakit ihtiyacınızı karşılayan bir diğer banka olarak hizmet vermektedir. 
-İş Bankası Anında Kredi: İşCep ya da intenet şubesi ile İş Bankası’na ihtiyaç kredisi başvurusu yapma şansına sahipsiniz.  25 bin Lira’ya kadar nakit kredi veren İş Bankası, herhangi bir belge talebinde bulunmamaktadır. 

Düşük kredi notu olanların dikkatine!

Bankalar kredi isteyen kişilerin kredi notuna çok önem verir. Kredi alabilmek için gereken kredi notu 1250 puan üzeridir. Ancak bu ortalama bir değerdir ve her banka bu puana kredi vermeyebilir. Yani başvurudan önce kredi notunuza bakmanız sizin yararınıza olacaktır. 
Bahsedilen bankalar aracılığıyla düşük kredi notu olan kişiler şanslarını deneyebilir. 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal