En uygun oranlı kredi hangi bankada? Konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları güncellendi!

İhtiyaçları doğrultusunda krediye ihtiyacı olan insanlar internet üzerinden merakla en avantajlı ihtiyaç kredisini hangi bankadan alabileceğini araştırıyor. Peki ihtiyaç kredisi faiz oranları ne kadar? En avantajlı ihtiyaç kredisi veren banka hangisi? Konuyla ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

28.03.2022-20:01 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-20:01) En uygun oranlı kredi hangi bankada? Konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları güncellendi!

Nakit ihtiyacı olan ve krediye başvuran vatandaşlar için öncelik kredi faizinin düşük olması. Son günlerde bankaların ihtiyaç kredisi faizlerini düşürdüğü biliniyor. Peki hangi bankalarda faiz oranları düşürüldü? En avantajlı kredi hangi bankadan alınabilir? Merak eden insanlar için tüm detayları haberimizde derledik.

En Uygun İhtiyaç Kredisi

En uygun ihtiyaç kredisi

Ziraat Bankası, Halkbank Vakıfbank'ın konut kredisi paketlerinde en avantajlı olanakları müşterisine sağladığı biliniyor. ING Bank ve Garanti Bankası ihtiyaç kredisini faizsiz, Yapı Kredi Bankası ise sıfır faizli olarak taksitli nakit avans imkanı sunuyor. 

Garanti Bankası faizleri

Garanti Bankası, nakit ihtiyacı olan müşterilerini 5.000 TL'ye kadar faizsiz kredi veriyor. Mobil uygulamayı ilk defa indirerek müşteri olan insanlar faizsiz kredi desteğinden faydalanabiliyor.

ING Bank faizleri

ING Bank'ta yine mobil uygulamadan müşteri olma adımlarını izleyen kişilere sıfır faizli 5.000 TL ihtiyaç kredisi ve daha düşük faizli olarak 10.000 TL kredi veriyor. 

Diğer bankalar

Yapı Kredi Bankası diğer bankalar gibi ilk kez mobil uygulama üzerinden müşteri olan vatandaşlara 12 ay vade ile faizsiz 5.000 TL taksitli nakit avans, Akbank 0.99 faizle 10.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı.

32 günlük vadeli mevduat

Vadeli mevduat hesaplarında nakitleri olan insanlar için de faizler düzenlendi. En yüksek faiz veren banka ise Vakıfbank olarak biliniyor. Özel bankalar arasına ise en yüksek faizi veren banka Alternatif Bank.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal