PTT Cumartesi Kargo Gönderiyor mu?

PTT kargo Türkiye'nin dört bir yanına teslimat yapıyor. PTT hakkında merak edilen bir soru ne zamandır gündemde yer alıyor. PTT cumartesi günleri kargo gönderiyor mu?

13.02.2021-16:01 - (Son Güncelleme: 13.02.2021-16:01) PTT Cumartesi Kargo Gönderiyor mu?

Milyonlarca insanın kullandığı PTT kargo cumartesi günleri kargo gönderiyor mu? PTT kargo cumartesi günleri çalışıyor mu?

PTT KARGO CUMARTESİ GÜNÜ ÇALIŞIR MI?

PTT kargo hafta içi yaptığı hizmetini hafta sonları gerçekleştirmemektedir. Cumartesi günleri herhangi bir kargo gönderimi veya alımı yapılmamaktadır. Nedeni ise, PTT kargo şubelerinin hafta sonu kapalı olmasıdır. Ama PTT dağıtım merkezleri cumartesi günleri açıktır. Cumartesi günleri hizmet veren dağıtım merkezlerine giden kişiler teslimatlarına ulaşırlar. 

Hafta sonu yani cumartesi günleri PTT genel müdürlükleri ve dağıtım merkezleri çalışmaktadır. Bu neticede kişilerin paketleri bu merkezlerde ise kişilere teslim edilebilir.  Kişiler bu merkezlere giderek paketlerini teslim de alabilmektedir. Ancak bu teslimatlar her kargo için geçerli olmamaktadır. Pasaport, kimlik ve ehliyet gibi teslimatlar PTT tarafından yapılır. Bu teslimatlar PTT kargo aracılığıyla değil merkezler ve genel müdürlüklerle kişilere ulaştırılır. Bu nedenle bu tip gönderilere kişiler cumartesi günü ulaşma şansı yakalar. PTT kargo internetten yapılan alışverişleri kişilere ulaştırır ancak hafta içi bu kargolar teslim edilir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal