PTT AVM'de Ucuz Ayçiçek Yağı Satılacak mı?

Son günlerde gündemden düşmeyen ayçiçek fiyatlarındaki artış, PTT AVM'de ucuz ayçiçek yağı satışı yapılacağı iddialarına neden oldu. Peki PTT AVM'de ucuz ayçiçek yağı satılacak mı? Ucuz ayçiçek yağı satılıyor mu?

04.02.2021-09:06 - (Son Güncelleme: 04.02.2021-09:06) PTT AVM'de Ucuz Ayçiçek Yağı Satılacak mı?

Yağ, salça gibi temel gıdalarda meydana gelen fiyat artışı vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıyor. Hükümetin olaya el atacağını duyurmasının ardından PTT AVM'de ucuza yağ satılacak mı sorusunun yanıtı merak edilmeye başlandı. PTT AVM'de ürünler ucuz mu? PTT'de ucuz yağ satılacak mı? PTT AVM'de fiyatlar nasıl?

PTT AVM'DE UCUZ ALIŞVERİŞ YAPILABİLECEK Mİ?

Temel gıda ürünlerine yapılan fahiş zamlardan şikayetçi olan vatandaş ucuza alışveriş yapabilmenin yollarını arıyor. Peki PTT AVM'de ucuz ayçiçek yağı satılacak mı? 

PTT'nin sosyal tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bu söylentilerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Hükümet bu duruma el atarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, esnaflara çağrıda bulundu. Erdoğan, 'Bu süreci böyle sürdürürseniz ağır cezalar sizleri bulabilir. Hakkı ile işinizi yapın, vatandaşımıza zulm etmeyin.' dedi.

PTT'nin ucuz ayçiçek yağı satacağı iddialarını yalanlayan Bakan Karaismailoğlu, şunları ifade etti: 'PTT'nin ucuz gıda satmak gibi bir görevi yok, işlevi belli. PTT'nin bir alt şirketi olan PTT AVM diye bir şirketi var. Normal internet siteleri gibi binlerce ürün satılıyor. Üreticiler oradan satış yapabiliyorlar.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal