03.02.2021-11:51 (Son Güncelleme:03.02.2021-11:51)


1

PTT AVM Ucuz Alışveriş Nasıl Yapılır?

PTT AVM Ucuz Alışveriş Nasıl Yapılır?

PTT AVM kendi web sitesi olan https://www.pttavm.com/ üzerinden un, yağ, şeker, salça ve bakliyat gibi gıda ürünlerinin satışına başladı. Ürünler, Tarım Kredi Kooperatifi markalı olup çok sayı üründe ücretsiz kargo fırsatı bulunmaktadır.



2

Öte yandan piyasadaki diğer markaların da ürünleri satılıyor. Ayçiçek yağı, şeker, un, salça, bakliyat gibi ürünlerin satışını daha ucuza yapacağını açıklayan PTT'den nasıl alışveriş yapılır? PTT AVM ayçiçek yağ ne kadar? PTT salça, un, bakliyat kaç TL?



3

PTTAVM AYÇİÇEK YAĞ NE KADAR?

PTTAVM AYÇİÇEK YAĞ NE KADAR?

PTT AVM ayçiçek yağları kaç TL? sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 litrelik ayçiçek yağları arasında arama yapıldığında Abalı marka yağın ücretsiz kargo imkanı ile 68,90 liralık fiyat etiketine sahip olduğu görülmektedir. Öte yandan en ucuz olan 1 litrelik Orkide ayçiçek yağının fiyatı ise 15,90 lira. Diğer markalara ait tüm ürünleri PTT AVM sitesi üzerinden görüntüleyebilirsiniz.



4

PTTAVM UN KAÇ TL?

PTTAVM UN KAÇ TL?

PTT AVM un kaç TL? Söke un 2 kg için 13,56 TL, Sinangil un 5 kilo için 50 TL olarak karşımıza çıkıyor.



5

PTTAVM SALÇA FİYATLARI NE KADAR?

PTTAVM SALÇA FİYATLARI NE KADAR?

PTT AVM salça fiyatları kaç TL? Öncü marka 1650 Gr. domates salçası 25,87 lira etiketi ve ücretli kargo seçeneği ile indirimde olduğu görülüyor. Yine salça kategorisinden AKFA marka 420 gr. salçanın fiyatı ücretsiz kargo imkanı ile 6,30 lira.



6

PTT AVM SİPARİŞ NASIL VERİLİR?

PTT AVM SİPARİŞ NASIL VERİLİR?

PTT'nin gıda ürünlerinden satın almak için öncelikle pttavm.com sitesine giriş yapın. Buradan arama bölümüne istediğiniz gıda ürününü (nohut, fasülye, bal, ayçiçek yağı, zeytin, salça vb.) yazarak bulabilirsiniz.



7

PTT ŞUBE ÇALIŞMA SAATLERİ

PTT ŞUBE ÇALIŞMA SAATLERİ

PTT şubeleri sabah 8.30'dan 12.30'a kadar açıktır. 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30'dan 17.30'a kadar çalışıp, kapanmaktadır. Merkez PTT şubeleri haricinde Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalı olmaktadır. Cumartesi günü yalnızca belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30'a kadar hizmet vermektedir.



8

PTT GENEL MÜDÜRÜ AÇIKLAMA YAPTI!

PTT GENEL MÜDÜRÜ AÇIKLAMA YAPTI!

PTT A.Ş. Genel Müdürü Hakan Gülten tarafından yapılan açıklamaya göre, PTT AVM'nin sadece bugün değil, kurulduğundan bu yana vatandaşlara ürün seçeneklerinin uygun fiyat politikası ile sunulduğu belirtti. Açıklamada, PTT AVM'nin yaklaşık iki senedir gıda dahil birçok temel ihtiyaç maddesinin vatandaşlara uygun fiyat politikasıyla ürün alma imkanı sağlayan bir platform olarak görev yaptığı ifade edildi. PTT Genel Müdürü Hakan Gülten, aşırı artan gıda fiyatlarına karşı vatandaşları korumak için PTT AVM'den sunulan ürünlerin çeşitliliğinin artırıldığını belirterek, 'Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları, Sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızın desteği ile ülkemiz için sorumluluğumuzu yerine getireceğiz' dedi ve şu ifadelere yer verdi: 'Türkiye'nin yerli ve millî E-Ticaret Platformu PttAVM olarak kurulduğumuz ilk günden bu yana vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, ekonomik fiyatlarla karşılamaları adına var gücümüzle çalışmaktayız ve bu durumu ülkemizin ekonomisine katkı sağlamaya yönelik görev ve sorumluluk olarak kabul etmekteyiz. Özellikle temel gıda ihtiyaçlarının karşılanması için Tarım Kredi Kooperatifleri, Toprak Mahsulleri Ofisi ve Atatürk Orman Çiftliği ürünlerini her zaman olduğu gibi indirimli fiyatlarla halkımızla buluşturmaktayız.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR