Psikiyatride Yatan Hasta Ateşe Verdiği Odasında Öldü

Ankara'nın Mamak ilçesinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesine bağlı Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı bölümünde tedavi olan hasta, odasında ateş yaktı. Odasını yakan psikiyatri hastası yaşamını yitirirken, çıkan yangın sonucunda iki kişi yaralandı.

27.09.2020-09:34 - (Son Güncelleme: 27.09.2020-09:31) Psikiyatride Yatan Hasta Ateşe Verdiği Odasında Öldü
Hadise, saat 04.30 sularında Ankara'nın Mamak ilçesinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesine bağlı Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı binasının üçüncü katında gerçekleşti. Öğrenilen bilgiye göre, hastanenin üçüncü katında tecrit odasında tedavi olan Mehmet Beşparmak, daha bilinmeyen bir sebepten dolayı odasını yaktı. O esnada refakatçı olan baba Kadir Beşparmak, tecrit kısmından çıkan dumanları fark edince durumu hastane görevlilerine bildirdi. İhbarla hastaneye pek çok polis, itfaiye ile 112 Acil Servis personeli gönderildi.

YATAĞINDA YAŞAMINI YİTİRDİ

Hastaneye giden itfaiye görevlileri meydana gelen yangını kısa zaman içerisinde söndürürken sepetli araçlarla da binada mahsur kalanları kurtardı. Odasını ateşe veren Mehmet Beşparmak odasında yaşamını yitirirken iki kişi de yaralandı.

Yaralılar sağlık personelleri aracılığıyla hastanelere kaldırılırken emniyet, hadiseyle ilgili inceleme çalışması başlattı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal